metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gimbaza ~Gimbaza (Gość)20.05.2021 15:27

Moja mama weszła dostała z marszu heroine z phizera i wyszła.Niewiem w czym problem??

32

dyrdymał ~dyrdymał (Gość)20.05.2021 11:01

...- To po prostu "zgroza"!...Czytelnicy naszego portalu żalą się na problemy w piotrkowskim punkcie szczepień powszechnych. Ich zdaniem tworzą się tam długie kolejki oczekujących , którzy dodatkowo w czasie deszczowej pogody tłoczą się przed wejściem do siedziby OSiR przy ul. Belzackiej, tworząc zagrożenie. Do sprawy odniósł się rzecznik piotrkowskiego szpitala...
Armagedon. Czyli że co, sami chorzy w tej kolejce? Oczekujący martwią się że mogą się przeziębić, zarazić od innych, czy wręcz odwrotnie, innych pozarażać. Widać że przez półtora roku świadomość epidemiologiczna w narodzie sięgnęła już Himalajów. Według mnie, ta duża świadomość, to chyba dobrze. A może jednak nie.

56

Pacjent ~Pacjent (Gość)20.05.2021 11:51

Byłem przed chwilką i nie ma żadnego problemu...wszystko punktualnie i sprawnie...niektórym ludziom się nigdy nie dogodzi...

75

Zgrywus ~Zgrywus (Gość)20.05.2021 10:12

Spokojnie Ludziska,dla nikogo nie braknie

120

Ggghh ~Ggghh (Gość)20.05.2021 18:29

Tak źle tak nie dobrze i tak jest cały czas

12

go?ć_mieszkanka ~go?ć_mieszkanka (Gość)20.05.2021 18:34

Byłam tego dnia na szczepieniu, punkt był przygotowany już od godz 8 ale niestety szczepionki dojechały dopiero ok 9. Fakt, dużo ludzi skupionych w jednym małym zadaszonym miejscu, nie prawda jest że część ludzi zostało wpuszczonych do środka, nawet osoby z godziny 8 czekały przed, ale winić można tylko osoby odpowiedzialne za terminowy przyjazd szczepionek.

32

Beee Beee Beee ~Beee Beee Beee (Gość)20.05.2021 19:38

Kowidianie wyeliminują się sami jak widać....

60

97-300 97-300ranga20.05.2021 20:43

Następna g****burza.

41

Team ~Team (Gość)21.05.2021 06:18

Byłem szczepiony na Wolborskiej bardzo sprawnie w kilka minut wszystko zorganizowane luksusowo i szczepiła mnie śliczna pielęgniarka Pani Dworzyńska dziękuję i pozdrawiam

24

PacjentNaWolborskiej ~PacjentNaWolborskiej (Gość)20.05.2021 20:06

Byłem na szczepieniu w szpitalu na Wolborskiej 29 kwietnia. Takiego bałaganu i ścisku czekających ludzi nie spodziewałem się. Nikt nad tym nie panował, nie mówiąc już o przestrzeganiu godziny przyjęcia. Osobiście, zgodnie z ogólnymi zaleceniami byłem 20 minut wcześniej, a szczepienie miałem 40 minut po wyznaczonym czasie, bo kilku cwaniaków się prześlizgnęło. Nie było żadnej osoby ze strony personelu szpitalnego, żeby zapanować nad tym bałaganem. To, co tam zastałem nijak się miało do tych filmików TVP info - propaganda swoje, a życie napisało zupełnie inny scenariusz. DLA MNIE DO DZISIAJ TO ISTNY SZOK !!!!

60

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat