Wy to zawsze mata problemy..Po co to sie szczepić wogóle???Chceta umrzyć??
Nie rozumiem kto się skarży dziś byłem na szczepieniu w tym punkcie i wszystko przebiegało zgodnie z planem tylko ze ja byłem o czasie a nie wcześniej i przez to są kolejki polak taki jest ze lubi stać w kolejkach i myśli że jak ma na 11 wizytę to pójdzie o 9 to wejdzie wcześniej. Kolejna sprawa ja miałem szczepienie na 9,55 i również na tą godzinę miało parę innych osób ale punkt obsługuje parę osób na raz a nie pojedynczo więc jak ktoś przejeżdża to może stwierdzić że jest kolejka tylko ze zaraz Ci ludzie znikaj w środku
Jak wam powiedzą w tv że trzeba się nasmarować czymś brązowym to też to zrobicie?
Prawicowe stowarzyszenie propagujące antyszczepionkowe treści dostało blisko milion złotych dotacji od Narodowego Instytutu Wolności - napisała w czwartek "Gazeta Wyborcza". Ta stworzona przez wicepremiera Piotra Glińskiego rządowa instytucja ma wspierać rozwój społeczeństwa obywatelskiego i pomagać organizacjom pozarządowym.
"Gazeta Wyborcza" pisze w czwartek o portalu Stowarzyszenia RKW, na którym pojawiają się antyszczepionkowe treści. Można tam przeczytać na przykład o "dziwnej wysypce" po przyjęciu szczepionki przeciw COVID-19 i lekarzach, którzy "zamiast ostrzegać przed poddaniem się eksperymentowi wstrzyknięcia do organizmu groźnej substancji, uspokajają".
Szanowny Panie Rzeczniku, chcąc się przekonać o jakości świadczonych usług zachęcam Pana do spaceru do Przychodni przy ul Wolborskiej. Zapisy wyposażono w jedno z najlepszych urządzeń do zapisu, wydające numerki oczekującym w kolejki. Czeka około 20 osób na wezwanie do jednego z trzech okienek. Lecz okazuje się, że tylko jedno z nich jest czynne, obsadzone przez personel.
Zaczyna się dziać - podchodzi osoba bez numeru, może znajoma a może kumoterka. W trakcie dołącza Pani w białym kitlu. Za moment następna osoba powołująca się na ........
Panie Rzeczniku, to dzieje się na oczach oczekujących.
Ponadto obserwując to wspaniałe urządzenie do rejestracji można powiedzieć, że się nie myli. Z kolei podczas oczekiwania do gabinetu okazuje się, że zapisanych na tą samą godzinę jest nawet po trzy a nawet cztery osoby.
I tak tworzy się bajzel. Proponuj wymianę urządzenia na nowszy model lub przeszkolić personel.
A Belzacka na pewno nie lepsza.
Ja przyszedłem 5 minut przed wyznaczoną godziną i nie było żadnych problemów i czekania. Jedynie Pan z ochrony niezbyt uprzejmy jakby z przymusu tam był ale to tam mało ważne.
Wczoraj szczepiłem się o 13 i żadnej kolejki nie było. Jak ludzie przychodzą dwie godziny wcześniej to robi się sztuczny tłok. Pozdrawiam pielęgniarki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!