Ja mieszkam w domu jednorodzinnym i nie mam problemu z parkowaniem. No ale jak się siedzi i czeka na 500 plus to tak jest że trzeba teraz mieszkać w bloku i się gnieździć
Sorry karetka w razie potrzeby wjedzie po chodniku; siła wyższa, ratowanie życia czy zdrowia.
Po co podjeżdżać pod samą klatkę? Takie są uroki mieszkania w bloku. Blok jako forma mieszkaniowa jest niedoskonała, sąsiad z góry może zalać sąsiada z dołu. Jeden słucha Strefy FM drugi toruńskiego radia. Jeden chce się wyspać po nocnej zmianie, a drugi w tym czasie robi remont...
Ja myślę że z tym się nic nieda zrobić bo mam mieszkanie w tej spółdzielni i tam jest tylko jedna odpowiedź jak się pójdzie coś załatwić to jest tylko odpowiedź NNIEDA SIE !!! BO NIE !!!
Prosze zobaczyć jak wyglada sytuacja przy bloku Poprzeczna 13, 11, 9 tam w ogole straż czy karetka nie ma szans
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!