Śmieszne... Po pierwsze pieniądze i tak zostaną przesłane do ostatniego dnia miesiąca! Po drugie jakie Wasze pieniążki?! Ja mam DWOJE dzieci i zapieprzam do pracy nie licząc na mops gdzie oczywiście mam zasadzone alimenty i pobieram je z MOpS i nie żywię urazy, że różnie te przelewy idą, bo każdy miesiąc muszą wypłacić.. Do ROBOTY! Ta kasa jest z Naszych podatków, na które ciężko pracujemy i zostają nam zabrane sika! Kilka razy w miesiącu do bankomatu biegać.. Brak słów i wstydź się bohaterko artykułu, bo ja żeby z chorym dzieckiem iść do lekarza muszę brać urlop! Z takim problemem do sieci, gdzie w tym czasie katuja biedne małe dzieci???? wstydź się Polska ludność! Wytargac za klaki i do i lochow kamienie czyścić!
Co za idioci piszą te komentarze nie każdy kto pobiera 500 plus to pasożyt ludzie wykorzystują te pieniądze na wakacje dla dzieci przybory szkolne plecaki wycieczki itp.a te komentarze to chyba ludzie bez wykształcenia i kultury osobistej piszą
Chojniak wali w kulki i przetrzymuje pieniądze z 500+ - zamiast 10. dnia miesiąca wypłaca 22.
Za pare złotych jeden zeżarł by drugiego. Zero szacunku dla drugiego człowieka, brak słów. Co niektore komentarze sa naprawdę żałosne. Niech kazdy pilnuje swojej d....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!