metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ww ~ww (Gość)20.03.2018 09:08

Do roboty a nie żyć tylko z pieniędzy pracujących i marudzić.Zdrowi ludzie siedzą na zasiłkach to wstyd. Znają tytuły i treść wszystkich seriali w tvp.

61

ja ~ja (Gość)20.03.2018 09:18

Mam rozwiązanie tej okrutnej sytuacji. Proponuję iść do pracy i zrezygnować z zasiłku. I nie tyle Wasze pieniądze co na przykład moje i mojego męża - wypracowane i zabrane

92

popo ~popo (Gość)20.03.2018 09:45

W tych przelewach są ciągłe opóźnienia, nie wiem, kto tam pracuje....

24

luk ~luk (Gość)20.03.2018 10:13

"...co się dzieje z naszymi pieniędzmi, zlikwidowano kasę dostaliśmy przedpłacone karty..."
To nie są żadne wasze pieniądze !!! To są pieniądze odebrane podatnikom, którzy ciężko pracują ! abyście mogli leżeć całe dnie.

101

ooo ~ooo (Gość)20.03.2018 12:58

czytajac niektore komentarze to niewiadomo czy sie smiac czy plakac

10

gość ~gość (Gość)20.03.2018 13:31

Żadne to Wasze pieniądze!!! To są nasze pieniądze, pieniądze osób pracujących, wypłacane Wam, pasożytom, hodujacym kolejne pasożyty.
Jedyne co Wam się należy to iść do pracy.

60

gość ~gość (Gość)20.03.2018 13:32

Hmmm. Tak moze inaczej. Dla wiadomości wszystkich przeczytałem wszystki komentarze. Trzeba przyznać racje że nie wszystkie osoby korzystające z pomocy MOPR-u są osobami niepracujacymi (choć zdecydowanie znaczna wiekszość) są to także osoby z małymi zarobkami ale skoro te osoby pracują i mają jakąś wypłate to niech nie narzekają że nie maja za co żyć bo to znaczy że nie potrafią zarządzać pieniędzmi. Co do osob które faktycznie przepijają te pieniądze to co za różnica czy przepiją dzisiaj czy jutro.? Ludzie piszecie że wydzwaniacie tam do tych pań a pomyśleliście że siedząc i wam odpowiadaja przez telefon ta biedna pani nie wykonuje wtedy przelewów bo jakis imbecyl jej dupe zawraca ciagle tym samym pytaniem kiedy i kiedy?? Dajmy im pracowac w spokoju nie denerwujcie sie bo to nie ma sensu. Decyzje kiedy zostaną wypłacone zasiłki macie w zwiazku z czym macie podany termin. Tak prawde pisząc to dla każdej osoby ktora potrafi zarządzać budżetem domowym nie ma różnicy czy pieniądze bedą 1 czy 2 dnia miesiąca. Zapomnialbym ktoś napisał że pieniądze giną z tych kart... proponuje zmienic trunki ponieważ same z siebie z konta nie zgineły tylko wypłaciłeś i przepiłeś/jadłeś albo wydałes na dzieci... cokolwiek i nie pamiętasz. Ponadto zawsze istnieje możliwość sprawdzenie transakcji na karcie w banku z ktorego jest. Pozdrawiam.

40

okok ~okok (Gość)20.03.2018 13:43

CZytajac wypowiedzc Pni dyrektor to cos jest nie tak zasilki rodziinne nadal nie dotarly do wszystkich i to ze beda rano to absurd zdarza sie ze sa po 18 tej albo wogole i ciogle ta sama spiewka prosze czekac .....

14

gość ~gość (Gość)20.03.2018 08:33

Calkowicie sie nie zgadzam z pania z mopr totalna bzdura po pieniadze trzeba chodzic kilka razy w tygodniu takich informacji udzielaja "przemile panie"

73

gość ~gość (Gość)20.03.2018 16:41

Sama pobieram 500+ i nigdy nie biegałam sto razy do MOPR z zapytaniem i pretensjami o pieniądze, gdyż uważam, że świadczenie 500+ jest dodatkiem dla moich dzieci, żeby żyło im się lepiej, a nie moim sposobem na życie!!! Moim obowiązkiem, jako świadomej matki jest zapewnienie dzieciom odpowiednich warunków do życia i pójście do pracy, a nie oglądanie się na 500+. Pasożytom mówię NIE!!! Pozdrawiam wszystkich pracujących rodziców!!!

80

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat