Jakos bedac na wychowawczym nie czuje sie patologia bo defakto jestem pracownikiem a wychowawczy tez wyplaca mopr wiec prosze nie uogolniac i nie zwac wszystkich od nierobow itl
Ja nie widzę w tym żadnego problemu. Również pobieram różne świadczenia z MOPRu i pieniądze przychodzą przelewem na moje konto bankowe odkąd tylko zaczęłam korzystać z ich pomocy.. jak ktoś ma czysta kartę i nie ma komorników za kredyty i tv i telefony które brał a nie spłacał to nie ma problemu. A ze nie wszyscy ale zdecydowana większość która korzysta z pomocy MOPRu to patola to teraz beda Się żalić ze nie ma wypłat w kasie bo komornik może pieniążki zająć. Niestety ale nie raz idąc do MOPRu w kolejce do kasy stali w większości alkoholicy od których z daleka śmierdzi, ze wytrzymać się nie da. I od takiego to nie wołają żadnych dochodów bo przecież to chorzy ludzie i dadzą im 460 jak nie lepiej niektórym za nic. A człowiek normalny pracuje, utrzymuje dzieci stara się jak może to przy zarobkach 1190 zł miesięcznie dostanie 300 zł i jeszcze pretensje ze za mało zarabia i od nich wola..
Przestańcie wszystkich do jednej szuflady ładować. Komentarze typu -patologia 500+- świadczą jedynie o waszym ograniczonym, pustym i prostackim toku myślenia...są ludzie i patologia-Ale kiedy tak nie było?
Dostarczenie decyzji to chyba należy do organu. Czy pani dyrektor tego nie wie?
Ludzie o czym wy mówicie jak byście pracowali to wiedzielibyscie ze wypłata jest 10 i przelew jest ale w sumie szlag mnie trafia ze osoby które pracują i mają dochody nie mają nic a nasze dzieci ludu pracującego Mają takie same potrzeby nie o taką Polskę walczyli nas rodzice
W kasie były ok 22-23 NA DECYZJI NA PEWNO JEST TERMIN PRZELEWU PS nie wypłaty bo tą otrzymują PRACUJĄCY
A kto ku....A powiedział że korzystający z pomocy kopru musi być bezrobotny?Tak się składa że wielu pracuję tylko mają niskie dochody...
ja to bym te instytucje zlikwidowal a te Panie do pracy do magazynow a nie rozdawac pieniadze podatnikow za darmo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!