DO PRACY A NIE TYLKO PO ZASILEK DO MOPS !!!!! Powinien sie ktos zabrac za to mlodzi ludzie zamiast do pracy to po zasilek wstyd i jeszcze raz wstyd
Jak się zlikwiduje zasiłki to skończą się problemy z ich wypłacaniem.
Wspaniałe widoki na kasach marketów .......... mama z dziećmi i zakupami, zapłata oczywiście karta płatnicza i paragon ...... za mamą, tata z alkoholem, zapłata gotówką i niepotrzebny paragon ...... jednak można, można .....
Byłam sprawdzić czy przelew wszedł na kartę przedpłaconą i jak nie było tak nie ma pieniążków
Normalnie sprawdzałam.Włożyłam kartę i wpisałem pin, a jak myślisz jak inaczej mogłabym sprawdzić
A do pracy to nie łaska, całe życie niektórzy jadą na zasilkach a my na to charujemy. Nigdy nie liczyłam na zasiłek, dla mnie to wstyd. Takie pieniądze powinna dostawać osoby chore na raka, niepelnosprawne, które naprawdę nie mogą pracować a nie jak to jest w większości patologia i nie chodzi o pijanych a nie chcących pracować, bo to jest największa patologia.
"...co się dzieje z naszymi pieniędzmi..." - jak sobie zarobisz to będą twoje. Nie dość, że za darmo dostają to się jeszcze nie podoba. Do roboty się ruszyć.
jak ktos w tych czasach nie ma konta bankowego i jeszce o tym mowi otwarcie to odrazu wiadomo ze patus
jak sie zyje tylko z zasilku to sraczka jest kiedy bedzie kasa. kasa z zasilku to powinna byc traktowana jako dodatkowa pomoc a nie pierdzielenie glupot ze pieniadze na dzieci potrzebne sa. jak sie ma dzieci to do roboty trzeba isc a nie czekac na zasilek.
Co do tych kont to jest to gów... A nie pieniądze giną z konta każda pani mówi co innego w związku z przelewami nie którzy mają wcześniej niż ci co powinni mieć przed nimi to jest nie wypał moim zdaniem i jeszcze pieniądze nie są wszystkie na kacie tylko przelewają na raty wolałam przy kasie brać a nie na konto
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!