metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)19.03.2018 23:45

DO PRACY A NIE TYLKO PO ZASILEK DO MOPS !!!!! Powinien sie ktos zabrac za to mlodzi ludzie zamiast do pracy to po zasilek wstyd i jeszcze raz wstyd

91

gość ~gość (Gość)20.03.2018 06:20

Jak się zlikwiduje zasiłki to skończą się problemy z ich wypłacaniem.

90

mom ~mom (Gość)20.03.2018 07:30

Wspaniałe widoki na kasach marketów .......... mama z dziećmi i zakupami, zapłata oczywiście karta płatnicza i paragon ...... za mamą, tata z alkoholem, zapłata gotówką i niepotrzebny paragon ...... jednak można, można .....

72

gość ~gość (Gość)19.03.2018 18:59

Byłam sprawdzić czy przelew wszedł na kartę przedpłaconą i jak nie było tak nie ma pieniążków

34

gość ~gość (Gość)20.03.2018 08:05

Normalnie sprawdzałam.Włożyłam kartę i wpisałem pin, a jak myślisz jak inaczej mogłabym sprawdzić

11

gość ~gość (Gość)20.03.2018 08:07

A do pracy to nie łaska, całe życie niektórzy jadą na zasilkach a my na to charujemy. Nigdy nie liczyłam na zasiłek, dla mnie to wstyd. Takie pieniądze powinna dostawać osoby chore na raka, niepelnosprawne, które naprawdę nie mogą pracować a nie jak to jest w większości patologia i nie chodzi o pijanych a nie chcących pracować, bo to jest największa patologia.

130

gość ~gość (Gość)20.03.2018 08:23

"...co się dzieje z naszymi pieniędzmi..." - jak sobie zarobisz to będą twoje. Nie dość, że za darmo dostają to się jeszcze nie podoba. Do roboty się ruszyć.

132

deliver ~deliver (Gość)19.03.2018 14:48

jak ktos w tych czasach nie ma konta bankowego i jeszce o tym mowi otwarcie to odrazu wiadomo ze patus

206

deliver ~deliver (Gość)19.03.2018 14:47

jak sie zyje tylko z zasilku to sraczka jest kiedy bedzie kasa. kasa z zasilku to powinna byc traktowana jako dodatkowa pomoc a nie pierdzielenie glupot ze pieniadze na dzieci potrzebne sa. jak sie ma dzieci to do roboty trzeba isc a nie czekac na zasilek.

290

gość ~gość (Gość)19.03.2018 15:07

Co do tych kont to jest to gów... A nie pieniądze giną z konta każda pani mówi co innego w związku z przelewami nie którzy mają wcześniej niż ci co powinni mieć przed nimi to jest nie wypał moim zdaniem i jeszcze pieniądze nie są wszystkie na kacie tylko przelewają na raty wolałam przy kasie brać a nie na konto

37

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat