końcu powinno dojść do takiej sytuacji i ludzie powinni wyjść i zrobić porządki bo to co się dzieje przerasta wszelkie
Prawa człowieka
Konstytucja was nie obowiązuje
Czekam aż Polacy zaczną myśleć i któregoś pięknego dnia wyjdą na ulicę i zrobią porządki.
Data 1944 mam nadzieje ze w końcu Polacy wyjdą na ulicę i zapanuje w końcu normalność.
Chcieliście pis-u to macie teraz się nagle wszyscy obudzili siedzieć w chałupie i nie dyskutować
Na wybory i na Duda głosować A potem morda w kubeł i siedzieć w chałupie
najbardziej kretyńskie zarządzenie, które rozbawia mnie do łez to jest takie, że z żoną po ulicy nie mogę chodzić bliżej niż dwa metry, ale za to w domu mogę i spać też mogę w jednym łóżku. Autor powinien dostać nagrodę na najgłupszy przepis
Około 100 000 zgonów na raka w PL rocznie i to nie jest problem ? Około 6 000 samobójstw rocznie w PL i to nie jest problem ? Około 1100 zgonów dziennie w Polsce w poprzednim roku i to nie jest problem ? Około 35 000 w poprzednim sezonie zgonów z powodu grypy w USA i to nie jest problem ? Itd.
A dlaczego do Niemiec mozna wyjechac bez żadnej kontroli, to granice są zamkniete czy nie jak to jest????
Może jutro minister wydać rozporządzenie o kastracji kawalerów po 40-ce? To miałoby taką samą podstawę prawną, jak ograniczenia dotyczące wirusa. Albo mamy prawo, albo nie. Uzurpacja prawa jest bezprawiem.Są akty prawne, które można zastosować w obecnej sytuacji, ale nieeee! Wybory idą!
PiS w ogóle nie przygotował się do walki z koronawirusem a teraz zakazami próbuje pokazać swoją skuteczność! To trochę za późno!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!