Dura lex sed lex. Możecie sobie jęczeć i mazgaić się. Jak nie zastosujecie się to dla was zastosują stosowny przepis. I już
Wkońcu powinno dojść do takiej sytuacji i ludzie powinni wyjść i zrobić porządki bo to co się dzieje przerasta wszelkie
Prawa człowieka
Konstytucja nie obowiązuje
To co się dzieje na dzień dzisiejszy
Nie da się tego opisać
Mam nadzieje ze w końcu Ludzie a mianowicie Polacy zaczną walczyć o swoje
Powinniśmy wyjść na ulicę i zrobić porządki przypominam 1944.
Powinna się skończyć korupcja.
PiS w ogóle nie przygotował się do walki z koronawirusem a teraz zakazami próbuje pokazać swoją skuteczność! To trochę za późno!
Może jutro minister wydać rozporządzenie o kastracji kawalerów po 40-ce? To miałoby taką samą podstawę prawną, jak ograniczenia dotyczące wirusa. Albo mamy prawo, albo nie. Uzurpacja prawa jest bezprawiem.Są akty prawne, które można zastosować w obecnej sytuacji, ale nieeee! Wybory idą!
A dlaczego do Niemiec mozna wyjechac bez żadnej kontroli, to granice są zamkniete czy nie jak to jest????
Około 100 000 zgonów na raka w PL rocznie i to nie jest problem ? Około 6 000 samobójstw rocznie w PL i to nie jest problem ? Około 1100 zgonów dziennie w Polsce w poprzednim roku i to nie jest problem ? Około 35 000 w poprzednim sezonie zgonów z powodu grypy w USA i to nie jest problem ? Itd.
najbardziej kretyńskie zarządzenie, które rozbawia mnie do łez to jest takie, że z żoną po ulicy nie mogę chodzić bliżej niż dwa metry, ale za to w domu mogę i spać też mogę w jednym łóżku. Autor powinien dostać nagrodę na najgłupszy przepis
Na wybory i na Duda głosować A potem morda w kubeł i siedzieć w chałupie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!