Jaki to sie teraz kazdy rodzinny zrobil. Jestem ciekaw jak jeden z drugim traktowali rodzine przed pandemiom. Ludzie zostanmy w domu te jedne święta jest internet wideorozmowy jak się chce to się da. Piszecie że do rodziny i tak pojedziecie, a skąd wiesz że nie jesteś chory i nie zarazisz rodziców czy dziadków Ty możesz przechodzić ta chorobe bezobiawowo a oni mogą z tego nie wyjść zastanówmy się wszyscy czy warto?
Śmieszne to jest dla mnie policja mandaty będzie nakładać a sama łamie zakazy niech się najpierw nauczą przestrzegać zasad obowiązujących a później niech pouczają lub karzą innych - w wiadomościach podawali 8 policjantów zrobiło sobie grilla nad jeziorem w Poznaniu czy gdzieś i oni ludzi karzą a sami łamią prawo śmiech na sali
A nie mogą kontrolować busów które wożą Ukrainki dziś wysiadło ich ok 20 osób
Dyktatura to powinna być w Polsce już dawno. Wystarczy spojrzeć na naszych polityków (tylko swój i rodziny interes się liczy). Potrzebny drugi Piłsudski i z sejmem zrobiłby porządek !
Będę chciał to pojadę miałem nie jechać a właśnie teraz specjalnie pojadę
Władza zużywa tyle niepotrzebnej energii elektrycznej po nocach, że teraz zbiera na rachunki, albo ru....ki
Idź człowieku powiedz wirusowi że atakuje bezprawnie to może Cię posłucha i odpuści Hee,Hee
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!