Ja nie sądze ze to sa bzdurne komentarze ,ludzie prawde pisza ,dlaczego policja nie da mandatu pania ktore stoja pod lasem sulejowskim ,tylko czlowiekowi co z matka chce sie zobaczyc ?
nie mogę z żoną i dziecmi jechać do najbliższej rodziny (w której wszyscy są zdrowi bezżadnych podejrzeń choroby) a codziennie muszę chodzić do pracy,gdzie jest kilkadziesiąt osób korzystających z tej samej stołówki ,z tej samej toalety, a w firmie codziennie przewija się kilkunastu a nawet kilkudziesięciu kierowców (w tym co najmniej kilku z zagranicy!!) o zgrozo,cóż za nie konsekwentność... czym będzie się różnił wirus przywleczony z pracy od tego przywleczonego np od teścia??? Nie jestem przeciwnikiemobostrzeń ale na Boga... niech władza zrobi to z logiką i konsekwentnoscią albo niech tego nie robi wcale
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!