Może niech zaczną od podawania świeżych rzeczy. Jak mogą podać butelkę piwa po terminie ... to co dają na talerzu gdzie nie ma możliwości sprawdzenia daty przydatności. Do tego nawet nie ma słowa przepraszam ...
Ciekawe, jak to jest prać swoje brudy i chwalić się nieudolnością na oczach całej Polski.
Swoją drogą, na ch...j były te granity i murki za półtora miliona, skoro i tak pies z kulawą nogą w ten rejon miasta nie zagląda? Może ktoś spoza restauracji powinien dostać po ryju?
U Dunina? Zajrzyjcie na zaplecze, a na żadne jedzenie nie będziecie mogli spojrzeć przez rok.
pani magdo szkoda pani czasu. w tej restauracji w dużym cudzyslowiu restauracji, trzeba wymienic przede wszystkim właściciela, obsluge , zmienic menu, ceny... wszystko. chca dorobic sie kosztem gości. do tego jak oni traktuja pracownkkow. oj niejedno sie na twn twmat od bylych kelnerek slyszalo!
ze swoimi rewolucjami powinna udać się do skyy pub i szyby powybijać bo zaduch alkoholu i piwa jest niesamowity a jedzenie bez smaku, pizza surowa lub przypalona ,byłam raz i na tym koniec bo szemrane towarzystwo speluna u Dunina się uda
a ja uważam, że to na korzyść im wyjdzie. sama zajrzę sprawdzić jak jest po rewolucji i z ogromną ciekawością czegoś spróbuje a jak się okaże, że jest miła atmosfera i dobre jedzenie to będę częściej zaglądać.
tak sie zastanawiam jakim produktem regionalnym dysponuje ptb, czym pani Magda nas zaskoczy w menu, jak obstawiacie?
pracownicy za malo zarabiają, a jedzenie jest średniej jakości i w tym tkwi problem! wlasciciele chca za duzo zarobic i tyle
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!