Dla mnie ci ludzie są nie poważni pracowałem tam przez 4 dni, rozwoziłem tam posiłki a właściciele nawet mi nie zapłacili. Lepiej niech sprzedadzą tą restaurację ludziom odpowiedzialnym, którzy potrafią prowadzić biznes.
Mamy tu piękny przykład, jak efekty mogą być rozbieżne w stosunku do zamierzeń. Właściciel zapraszając tą panią (która się kiedyś wygadała, że wie jak smakuje gówno...) liczył na zrobienie sobie reklamy. Nie przewidział tylko, że mu komentatorzy zrobią antyreklamę. Jeśli faktycznie uprawia takie dziadostwo, to wcale mi go nie żal.
Pracowałem u tego własciciela "boosa" ch...a tydzień kiedys 5 zł za godzinę. Cwaniak i cynik w jednym.
Myślę że ci co piszą negatywne komantarze nie wiedzą nawet że właściciel już się dawno zmienił i stąd te wszystkie obelgi i stąd też ta Rewolucja
Tak sobie myśle co by to było jakby buraki jadły świniaki skoro świniaki jedza buraki.. krwiożerczy świniak vs burak.. walka na śmierc i życie...
Panie Marku, zacznij płacić pracownikom, nie zatrudniaj ich na czarno, a się będą przykładać do roboty. Zatrudnij kucharzy a nie stare pijaczki, które palą ruskie fajki nad bigosem czy kotletami.
Czytając te wszystkie opinie mam wrażenie jakbyście nie rozumieli inicjatywy tego programu.Wszyscy narzekają,negują,że "U Dunina" źle,drogo,niedobre jedzenie, więc wychodząc naprzeciw temu właściciel chce coś zmienić,ulepszyć...Owszem rewolucje wychodzą jednym na dobre,innym na złe,ale na miłość boską nie róbmy z tego zaraz pręgieża! Myślicie,że to tylko jeden piotrkowski lokal,w którym może źle się dziać? Dajmy szanse zmianom, a komentujmy dopiero jak odwiedzimy to miejsce po rewolucjach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!