Mów za siebie, proszę.
powtarzasz kolego stereotypowe i w większości nieprawdziwe opinie o pis, na początek proponuje mnie TuskVisionNetwork w skrócie tvn, mniej "gazety cadyka" i "publicystów" typu lis, najsztub i żakowski. A prawda jest taka,że po wpakowało Polskę w astronomiczne zadłużenie , powiększyło zatrudnienie w budżetówce (PO CO?) praktycznie nie mamy armii , a w polityce zagranicznej nikt się z nami nie liczy dzięki miękkiemu i służalczemu Sikorskiemu
do modlitwy nie potrzebujesz ani koscioła ani ksiedza.
Od kiedy kościół zajmuje się taką polityką gdzie przy pomocy kościoła tacy ludzie jak Macierewicz lub agent "Tomek" chcą dojść do władzy za pieniądze i dalej przez następne lata opowiadać bzdury na krzywdzie i nieszczęściu ludzkim zbijać fortunę. Niech księża i bracia Bernardyni zajmą się nauką wiary i szacunku do pracy i prawdy.
PiS rządził... jak myślicie ile przez ostatnie 20 lat?... ja wiem 20 miesięcy. 6 miesięcy rząd Jana Olszewskiego a 14 Jarosława Kaczyńskiego... a tak na prawdę to czasem warto przyjść i posłuchać o czym się mówi na takich spotkaniach, a nie tylko oglądać tvn...
Po co ten oszołom z tamtym drugim landrynkiem tu przyjeżdzają?
lansować się przed wyborami?
wynocha z Piotrkowa.
---> Przepraszam, że włączyłem Cię do grupy tych, którym przeszkadza PiSowski zaduch.
---> Wytrzeźwiej i ochłoń. Może zobaczysz, jaki jad sączysz. No ale przykład idzie od wodza. Piszesz, że powielam stereotypy o PiS, zatem mogę napisać, że robisz dokładnie to samo pod adresem PO.
A o Kazimierzu Marcinkiewiczu zapomniałeś?
Piotrkowianin .. widzę ,że trzeba ciebie dokształcic .. 16 miesięcy tyle rządził PIS w tym zawieraja się rządy Marcinkiewicza . Marcinkiewicz był pierwszy " teraz uzyje wulgarnego słowa bardziej wrazliwych przepraszam" PO nim był Kaczyński :) no i co TY na to ???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!