metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Doker ~Doker (Gość)07.09.2011 15:11

Właśnie Ty Tomie masz wyprany mózg. Twoi ulubieńcy wstawiają się za stadionowymi chuliganami - pochwalasz to? Pis gubi się w tym co robi, starając się przypodobać każdemu, kto wraz z nim dokopie Platformie. Smutna prawda o Smoleńsku jest już znana no ale oczywiście nie dla Was. Nie ma sensu dyskusja z tym środowiskiem, zwyczajnie szkoda na to czasu.

00

bodzio ~bodzio (Gość)07.09.2011 15:18

TOM to raczej ty masz wyprany mózg! Mnie wystarczy chwilkę posłuchać jakiegokolwiek posła PIS żeby stwierdzić że ta partia nawet jakby chciała zrobić coś dobrego dla Polski to nie zrobi - bo to są MIERNOTY! Nie mają pojęcia o niczym i takie pieniadze biorą ! ŻAL! Teraz tym przestępcom skarżonym za rządów PIS trzeba płacić odszkodowania za niesłuszne oskarżenia!

00

pragmatyk ~pragmatyk (Gość)07.09.2011 15:43

Ludziska w Polsce takie strachliwe - boją się, że PIS zacznie rozróbę z Rosją a także może rozliczać wszelkich krajowych złodziei, co będzie skutkować rekontrą z ich strony. Tego się wyborcy boją i dla świętego spokoju głosują na P.O. Ale tak nie można - taki spokój to zły spokój. Złodziejstwo trzeba rozliczyć i karać.

00

al-ka ~al-ka (Gość)07.09.2011 16:05

A ja myślałam, że w kościele należy się modlić, widać baaardzo się myliłam ..... Wniosek z tego taki, że do Bernardynów nie należy chodzić się modlić, bo tam polityka

00

lukch ~lukch (Gość)07.09.2011 16:08

Bardzo przykre.

00

LICZNIK ~LICZNIK (Gość)07.09.2011 16:26

doker powiedz mi ile rządziło PiS ? I nie gadaj za długo .. ja serio pytam , nie wiem a chciałbym ocenić co niektórych wypowiedzi . i kto tu własciwie mówi prawde

00

Hmmm.. ~Hmmm.. (Gość)07.09.2011 16:28

Doker a Ty to poprostu pusty jesteś :)

00

P51 ~P51 (Gość)07.09.2011 16:29

"lukch" napisał(a):
Bardzo przykre.

Bardzo,bardzo przykre.
Już dawno ludzie sobie tak do oczu nie skakli...
A PiS mocno do tego rączki przyłożył...

00

do P51 ~do P51 (Gość)07.09.2011 17:53

przecież to PO ciągle gada o pisie jaki to zły i jaki straszny .. hu hu .. bojcie sie pisu .. czy wy naprawde nie widzicie że 99 procent tego gadania to bajki ? Ludzie którzy są odpowiedzialni za opluwanie pisu w mediach wiedzą że przecietny słuchacz nie będzie sprawdzał każdej wiadomości jaka jest podana co więcej myśle że mało kto to robi mówili tu mówili tam znaczy prawda ... i tak to chodzi ..

00

rychu ~rychu (Gość)07.09.2011 18:11

AL-KA ty wogóle chodzisz do kościoła,czy tylko przy okazji kościół atakujesz? w klasztorze oo. Bernardynów od dziesiątek jak nie setek lat gromadzą się środowiska patriotyczne więc zamilcz bo historia ci nie wybaczy ha ha ha.. Krużganki to takie korytarze w klasztorze są ... wiesz?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat