metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Tom ~Tom (Gość)07.09.2011 12:52

"PT-09" napisał(a):
zapomnieli napisać że w programie pobytu Macierewicza w naszym regionie w poniedziałek 19 września ma on umówioną wizytę w szpitalu przy ul.Czaplinieckiej w Bełchatowie na oddziale dla znerwicowanych

PT 09 skąd to wiesz mówili Ci na ostatnich badaniach po szpitalnych? Mam nadzieje, że już jest lepiej z Tobą?

00

Tom ~Tom (Gość)07.09.2011 12:58

"Luca" napisał(a):
i tak PiS w Piotrkowie wygra, to jest pewniak :)

Miejmy nadzieje, że nie tylko w Piotrkowie, ale że wygra w całym kraju. Może ludzie ruszą dupska i odstawią od koryta nie wiem nawet jak ich określić.
Zastanawiający jest ten fenomen platformy. Jak można na nich głosować, co się musi z człowiek porobić, że idzie i głosuje na liberała.

00

P51 ~P51 (Gość)07.09.2011 13:33

"Tom" napisał(a):
Miejmy nadzieje, że nie tylko w Piotrkowie, ale że wygra w całym kraju. Może ludzie ruszą dupska i odstawią od koryta nie wiem nawet jak ich określić

Łudzisz się biedaku, że PiS idzie do władzy dla czegoś innego niż "koryto"...?

00

Czemu ten Antoni się do Piotrkowa przyczepił?? ~Czemu ten Antoni się do Piotrkowa przyczepił?? (Gość)07.09.2011 13:54

Wstyd tylko ten człowiek naszemu miastu przynosi. Co on ma wspólnego z Piotrkowem. Co on zrobił pożytecznego oprócz wygłaszania tez rodem z filmów science-fiction?

00

sklave ~sklave (Gość)07.09.2011 13:55

PiS nie ma już żadnych interesów politycznych.
Nie jest już żadną partią polityczną a tym bardziej partią opozycyjną. Został staruszek z grupą fanatyków z dnia na dzień coraz mniejszą, który za wszelka cenę chce zostać uznanym za męczennika. Chce nas "karmić" wspomnieniami o bracie.
Odsunął na bok wszelkie istotne sprawy dla Polski dla narodu a koncentruje wszelkie siły wokół katastrofy.
Mało tego chce wszystkich skłócić doprowadzić do konfliktów z sąsiadami.
To jest w tej chwil już apogeum możliwości Jarosława.
A zaczęli to obaj, bracia 12 maja 1990 kiedy to powstało Porozumienie Centrum (PC)i jak to miało być cudownie.
I jest Tuska poklepuje i zjadliwego przeciwnika jego udaje.

00

Lena ~Lena (Gość)07.09.2011 14:19

"Tom" napisał(a):
"Luca" napisał(a):
i tak PiS w Piotrkowie wygra, to jest pewniak :)
Miejmy nadzieje, że nie tylko w Piotrkowie, ale że wygra w całym kraju. Może ludzie ruszą dupska i odstawią od koryta nie wiem nawet jak ich określić.
Zastanawiający jest ten fenomen platformy. Jak można na nich głosować, co się musi z człowiek porobić, że idzie i głosuje na liberała.

a ja mam nadzieję ze społeczność piorkowska wreszcie się opamięta i nie zagłosuje ani na PO ani na kłamców z PIS. Muszę przypominać wizerunek J. Kaczyńskiego przed i po wyborach prezydenckich? A opieranie kampanii wyborczej na śmierci własnego brata jest szczytem wyrachowania.

00

Doker ~Doker (Gość)07.09.2011 14:34

Ludzie wolą to co jest teraz, bo przynajmniej jest świeże powietrze a nie pisowski zaduch. Pis już rządziło i starczy. Formacja, której jedynym programem jest Smoleńsk, walka z tajemniczym układem i kontestowanie Państwa Polskiego, nie powinna zdobyć nawet procenta głosów. Nic nie da internetowa agitacja, bo rozsądni znają prawdziwą twarz Pisu. To nie jest straszenie Pisem - ta partia się wystarczająco ośmiesza, żeby się jej bać.

00

bodzio ~bodzio (Gość)07.09.2011 14:44

PIS to partia mocherowych babek co to po kościółku z przyjaciółkami sieją nienawiścią do wszystkich udając wspaniałe katoliczki! To także partia chłopków co to się im w życiu nie udaje to chcą żeby im coś za darmo dali. Nic dziwnego że w Piotrkowie ma takie poparcie!

00

lukch ~lukch (Gość)07.09.2011 14:58

Przykre.

00

Tom ~Tom (Gość)07.09.2011 15:04

Doker, dlaczego nie potrafisz logicznie rozumować i obserwować. Co takiego złego było za rządów PiSu, to że przestępcy i złodzieje zaczęli się trochę bać okradać Polskę. To, że PiS upomina się o Smoleńsk i o prawdę o katastrofie, to aż tak Cie boli? Chłopie, masz tak wyprany mózg, że aż mi Ciebie żal.
Co mi dała Twoja platforma: podwyżki cen, podwyżki podatków, zamrożone wypłaty, większe bezrobocie, ośmieszanie Polski przez Rosję i strasznie PiSem i długo by jeszcze wymieniać można.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat