metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga07.09.2011 18:36

"Doker" napisał(a):
Ludzie wolą to co jest teraz, bo przynajmniej jest świeże powietrze a nie pisowski zaduch.

Mów za siebie, proszę.

00

Piotr.Covianin Piotr.Covianinranga07.09.2011 18:47

"Doker" napisał(a):
Dokerranga
3 godziny temu, 15:11
Właśnie Ty Tomie masz wyprany mózg. Twoi ulubieńcy wstawiają się za stadionowymi chuliganami - pochwalasz to? Pis gubi się w tym co robi, starając się przypodobać każdemu, kto wraz z nim dokopie Platformie. Smutna prawda o Smoleńsku jest już znana no ale oczywiście nie dla Was. Nie ma sensu dyskusja z tym środowiskiem, zwyczajnie szkoda na to czasu.

powtarzasz kolego stereotypowe i w większości nieprawdziwe opinie o pis, na początek proponuje mnie TuskVisionNetwork w skrócie tvn, mniej "gazety cadyka" i "publicystów" typu lis, najsztub i żakowski. A prawda jest taka,że po wpakowało Polskę w astronomiczne zadłużenie , powiększyło zatrudnienie w budżetówce (PO CO?) praktycznie nie mamy armii , a w polityce zagranicznej nikt się z nami nie liczy dzięki miękkiemu i służalczemu Sikorskiemu

00

zet ~zet (Gość)07.09.2011 18:48

"alka" napisał(a):
A ja myślałam, że w kościele należy się modlić,

do modlitwy nie potrzebujesz ani koscioła ani ksiedza.

00

demokrata ~demokrata (Gość)07.09.2011 18:49

Od kiedy kościół zajmuje się taką polityką gdzie przy pomocy kościoła tacy ludzie jak Macierewicz lub agent "Tomek" chcą dojść do władzy za pieniądze i dalej przez następne lata opowiadać bzdury na krzywdzie i nieszczęściu ludzkim zbijać fortunę. Niech księża i bracia Bernardyni zajmą się nauką wiary i szacunku do pracy i prawdy.

00

Gość33 ~Gość33 (Gość)07.09.2011 19:07

PiS rządził... jak myślicie ile przez ostatnie 20 lat?... ja wiem 20 miesięcy. 6 miesięcy rząd Jana Olszewskiego a 14 Jarosława Kaczyńskiego... a tak na prawdę to czasem warto przyjść i posłuchać o czym się mówi na takich spotkaniach, a nie tylko oglądać tvn...

00

bizon bizonranga07.09.2011 20:06

Ale fajnie. Bede miał okazje sie na nich wyżygać.

00

żona hofmana ~żona hofmana (Gość)07.09.2011 20:41

Po co ten oszołom z tamtym drugim landrynkiem tu przyjeżdzają?
lansować się przed wyborami?
wynocha z Piotrkowa.

00

Doker ~Doker (Gość)07.09.2011 21:08

"Piotrkowianin" napisał(a):
Mów za siebie, proszę.

---> Przepraszam, że włączyłem Cię do grupy tych, którym przeszkadza PiSowski zaduch.

"Piotr.Covianin" napisał(a):
proponuje mnie TuskVisionNetwork w skrócie tvn, mniej "gazety cadyka" i "publicystów" typu lis, najsztub i żakowski. A prawda jest taka,że po wpakowało Polskę w astronomiczne zadłużenie , powiększyło zatrudnienie w budżetówce (PO CO?) praktycznie nie mamy armii , a w polityce zagranicznej nikt się z nami nie liczy dzięki miękkiemu i służalczemu Sikorskiemu

---> Wytrzeźwiej i ochłoń. Może zobaczysz, jaki jad sączysz. No ale przykład idzie od wodza. Piszesz, że powielam stereotypy o PiS, zatem mogę napisać, że robisz dokładnie to samo pod adresem PO.

Komentarz był edytowany przez autora: 07.09.2011 21:12

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga07.09.2011 21:18

"Gosc33" napisał(a):
PiS rządził... jak myślicie ile przez ostatnie 20 lat?... ja wiem 20 miesięcy. 6 miesięcy rząd Jana Olszewskiego a 14 Jarosława Kaczyńskiego

A o Kazimierzu Marcinkiewiczu zapomniałeś?

00

ha ha ~ha ha (Gość)07.09.2011 21:28

Piotrkowianin .. widzę ,że trzeba ciebie dokształcic .. 16 miesięcy tyle rządził PIS w tym zawieraja się rządy Marcinkiewicza . Marcinkiewicz był pierwszy " teraz uzyje wulgarnego słowa bardziej wrazliwych przepraszam" PO nim był Kaczyński :) no i co TY na to ???

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat