metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Sykstus ~Sykstus (Gość)09.09.2011 11:28

Przeczytajcie sobie ten artykuł, a może wszyscy zarówno zwolennicy PiS jak i PO - zrozumiecie więcej. polska.newsweek.pl/opus-dei-w-rzadzie,15655,1,1.html Według mnie te obie partie są jak dwie strony tej samej chorągiewki - z napisem Polska to my i nasze własne ciemne interesy.

Komentarz był edytowany przez autora: 09.09.2011 11:33

00

P51 ~P51 (Gość)09.09.2011 12:03

"Sykstus" napisał(a):
Przeczytajcie sobie ten artykuł, a może wszyscy zarówno zwolennicy PiS jak i PO - zrozumiecie więcej. polska.newsweek.pl/opus-dei-w-rzadzie,15655,1,1.html Według mnie te obie partie są jak dwie strony tej samej chorągiewki - z napisem Polska to my i nasze własne ciemne interesy

Coś w tym jest...
...głos ginącego rozsądku...

00

Luca ~Luca (Gość)10.09.2011 17:36

"Tom" napisał(a):
Miejmy nadzieje, że nie tylko w Piotrkowie, ale że wygra w całym kraju. Może ludzie ruszą dupska i odstawią od koryta nie wiem nawet jak ich określić.
Zastanawiający jest ten fenomen platformy. Jak można na nich głosować, co się musi z człowiek porobić, że idzie i głosuje na liberała.

muszą odstawić, bo będziemy mieli drugi Londyn niedługo :)

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga27.09.2011 12:50

"Bolan" napisał(a):
"Piotrkowianin" napisał(a):
Proszę Cie zrozum, że nie dlatego, że ksiądz tak kazał, tylko dlatego, że potrafimy logicznie myśleć

A możesz się nauczyć cytować i nie wkładać mi w usta niemoich słów?

00

P51 ~P51 (Gość)27.09.2011 11:59

"Luca" napisał(a):
będziemy mieli drugi Londyn niedługo :)

Z rządami Jarosława to pewne!
A pierwsi zaczną teraz omamianiprzez PiS kibole.
Klasyczne użycie wroga jako instrumentu do zdobycia władzy , a w konsekwencji do zniszczenia tegoż wroga.
Lepper i Samoobrona byli tego żywym przykładem.
Co? Już zapomniekiście...?

00

Bolan ~Bolan (Gość)27.09.2011 11:44

"Piotrkowianin" napisał(a):
Proszę Cie zrozum, że nie dlatego, że ksiądz tak kazał, tylko dlatego, że potrafimy logicznie myśleć

.
Jest jeden ważny powód, żeby głosowac na PO. Nawet bardzo ważny:
Jeżeli nie zagłosujemy na PO to nasz rząd może wyglądać tak:
Premier: Jarosław "wszystko może" Kaczyński
Minister spraw wewn. Antoni Maciarewicz
Minster spraw zagranicznych: Anna Fotyga.
Można by mnożyć przykłady. To nam grozi gdy nie poprzemy PO. Dodam jeszcze poczucie wstydu, które mam po poprzednich wyborach. Antoni Maciarewicz, którego poziom moralny, intelektualny.... każdy jest "nie do przecenienia" jest reprezentanmtem naszego Regionu w Sejmie. Dlatego chyba nikt, kto coś znaczy w kraju, czy nawet w świecie nie chce się przyznać, że pochodzi z naszego regionu.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat