Pozdrawiamy straż miejską, i życząc rychłej likwidacji, przypominamy o nadgonieniu statystyk w przeganianiu przekupek z pietruszką.
bleble ble piotrkowskie, facet zrypał się przed dworcem i dlatego trzeba zlikwidować Straż Miejską. I gdzie te mieszczuchy jak piszę że wiocha to się obrażają a fakt jest faktem tylko na wsi nie ma straży i rypie się gdzie chce !
ciekawe jak bym zkitrał sie po 22 przed wejciem do STRAŻY MIEJSKIEJ. pewnie tez by nie zareagowali i wezwali policje. głąby!!!
Zarzut, że SM tylko mandaty wystawia jest żałosny. Parkuj zgodnie z prawem jeden i drugi, a nie będziesz miał problemów!!!!
Ja mam gdzieś, czy i ile oni wystawiają mandatów bo jeżdżę i parkuję zgodnie z prawem!!!!!
To tak jakby ktoś biadolił, że Policja złodziei zamyka. Biadolił będzie tylko złodziej bo ten kto nie kradnie nie ma o to do Policji pretensji.
Skoro tam był, a do jego obowiązków należy ochrona obiektu, to mógł obsrańcowi zasadzić solidnego kopa w tą gołą dupę. Odkąd wszelkie czynności zostały zinstytucjonalizowane, to mamy komedię. Jeden sra na schodach dworca, a ten co ma dworca pilnować, dzwoni do straży miejskiej, która w tym czasie nie pracuje - już odbalastowany obsraniec się zmywa, a na schodach zostaje gówno, dzięki czemu pan Hofman może się polansować w mediach, a pani Wiktorowicz ma temat na sążnisty artykuł. Obserwatorzy całej akcji mieli darmowy teatr... Można powiedzieć, że poza facetem, który musiał posprzątać, wszyscy odnieśli jakąś korzyść. :) I to z byle gówna! :)
No artykuł zapiera dech, teraz jeszcze książkę o tym napisać. W sumie tak to po co ochroniarz tam jest od patrzenia. Dziwne czasy!
W Straży Miejskiej też nie pomyślą, to niech przez megafon podają o 22:00 na całe miasto my już nie pracujemy? Bo ciekawe skąd mam wiedzieć o tym. Co za problem nawet sam Komendant Policji pisał o wspólnych patrolach jakiś czas temu, podzielić ich jakoś. Jak im brakuje ludzi to niech zatrudnią tylko nie takich, co mówią na Policje dzwonić tylko sami będą działać.
Piszecie o likwidacji, strefę parkowania też niech zlikwidują. I parkujmy w cały świat. A po roku jak w niektórych miastach będziemy tworzyć od nowa. A tu trzeba zapłacić im za wypowiedzenie jeszcze. A policja nie pomoże w niektórych sprawach, mówiąc że ma ważniejsze sprawy niż zastawiona brama Kowalskiego czy pojazd na przejściu dla pieszych. Ja nie płace za strefę może dużo, ale wliczony jest w to fraj.., który stanie metr przed płatnym parkingiem na zakazie.
:)
Nie byłoby sprawy gdyby nie sama osoba sprzątająca, ponoć to syn naszego społecznika!
Bo wszystkie wc na dworcach są pozamykane...po prostu otworzył nam oczy na te sprawę a my winy szukamy w Straży Miejskiej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!