to po co po 22.00 telefony wogole sa odbierane, traci sie czas tylko, jesli trzeba cos zglosic... a z drugiej strony czy, tak na dobra sprawe, przyjete zgloszenie nie moze byc sprawnie przekazane do odpowiednich wladz - policji (w tym przypadku)? rozumiem, ze kontakt miedzy tymi dwiema instytucjami jakis jest bo przeciez pan ogladajacy kamerki 24h nie zglosi zajscia spiacym w domach panom straznikom miejskim, ze cos sie dzieje... wiec zapewnie sprawy zglaszane sa na policje... czy w tym przypadku nie mozna tak samo?
straz miejska w piotrkowie najszybciej pojawia sie na zakazie zatrzymywania sie i postoju ewentualnie z fotoradarem
Nie zgodze się - wystarczy przejść się uliczkami Starówki np. Farną, gdzie mimo zakazu stoją rzędy samochodów, a szkoda, bo jeśli nie pilnuje bezpieczeństwa mieszkańców to przynajmniej mogłaby dbać o nie łamanie przepisów ruchu drogowego
A mi się wydawało że Straż Miejska się powinna tym zając ale w końcu zimno jest i lepiej siedzieć na posterunku. Wg mnie powinno sie ich zamknąć bo jedyne co potrafią to pić kawę i chodzićna spacerki i wlepiać mandaty za złe parkowanie albo rozstawić fotoradar.
Lesina23 - Ok
to jak, ja już nie wiem nic
raz pisać mandaty, a potem źle, że piszą
jak to wreszcie jest odwieczny dylemat
może macie na to pomysł mandaty w dni parzyste.
Dobrze ze tam sie wypruznil,dworzec g.... warty.Powinien isc i to samo zrobic pod zusem i urzedem miasta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!