metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
rolnik ~rolnik (Gość)15.12.2015 17:47

Jak ktos wie jak kwiczą świnie oderwane od koryta to idealnie można to porównać do tej sytuacji.

911

wole z PIS-em zgubic niz z po znaleźć ~wole z PIS-em zgubic niz z po znaleźć (Gość)15.12.2015 19:21

Poczekajmy...Zobaczycie jakie wyjdą machlojki p.o.Jak można dalej ich popierać po tylu aferach??Ośmiorniczki podsluchy ambery podniesiony wiek emerytalny itd.Zawsze głosowałem na JKM ale ciemny naród wierzy w Sikorskiego co robił" łaskę" amerykanom.

96

Adamo ~Adamo (Gość)15.12.2015 21:09

No jasne - co tam łamanie prawa i Konstytucji, co tam niszczenie reputacji i znaczenia Polski w Świecie. Co tam plucie i dzielenie Polaków na gorsze sorty, Co tam ułaskawienia dla swoich kolesi - to jest nic przy tym że Sikorski jadł ośmiorniczki a Nowak miał zegarek

63

Werner ~Werner (Gość)15.12.2015 21:17

Ludzie czy według was politykom należy dać całkowicie wolną rękę i niech robią sobie co chcą czy należy ich coraz bardziej kontrolować i rozliczać? To właśnie takie instytucje jak Trybunał kontrolują i stopują polityków. Jezeli się je rozwali to będzie hulaj dusza piekła nie ma. Bo wtedy politycy będą mogli kraść, oszukiwać , wsadzać do więzień kogo im się podoba i to zgodnie z prawem - ich prawem. Do tego dąży Kaczyński ze swoją ekipą

70

daj pan spokój ~daj pan spokój (Gość)15.12.2015 21:17

I pan mówisz o honorze?

01

bossak ~bossak (Gość)15.12.2015 22:52

Jak w tefałenie wypowiadała się Pani Witek prowadzący miał tak ustawioną fonię że co się nie odezwał to gościa programu zagłuszał jak chwilę póżniej była pani doktór z peło ta pierwsza gwiazda upadła to już ściszony ledwo co bełkot było słychać

23

gorszy sort  polaka ~gorszy sort polaka (Gość)16.12.2015 05:08

I nie kupią mnie i mojego szacunku za 500 zł na moje drugie dziecko. Zresztą z moich podatków o ironio losu

83

kargul ~kargul (Gość)16.12.2015 07:16

jesteś gorszym sortem bo do kościoła nie jeździsz merolem tylko chodzisz pieszo, dzieci twoje wyjechały dorobić parę złotych na saksy, a ogólnie jesteś "dziad"

23

mol molranga15.12.2015 16:15

Wyłączyłem TV, jestem szczęśliwy.

110

ares1 ~ares1 (Gość)16.12.2015 07:26

Czas na wprowadzenie Prawa i Zniesienie Immunitetów Poselskich
które są Parasolem Ochronnym dla Przestępców Parlamentarnych !
Tak jest w USA.
Złapani na przestępstwie są natychmiast aresztowani i wiezieni tak jak każdy przeciętny obywatel.
Skopiujmy I ten luksus też tak jak kopiujemy wszystko !
PO-wcy Sami Zrezygnują z mandatów Parlamentarnych i 2 km długości Marszów Ulicznych ,,Za Chlebem "

Komentarz był edytowany przez autora: 16.12.2015 07:29

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat