Lekko nie jest, cokolwiek chce się w tym kraju zmienić na lepsze napotyka to na opór ze strony tych co się dorobili na złodziejstwie i cwaniactwie. Będą chronić tego stanu rzeczy i będzie trudno, bo mają media, a kto ma media tego jest racja, ale DAMY RADE!
Ryśka już tak zaczęli pompować tymi sztucznymi sondażami, że wreszcie chłopina pier dnie, stęknie i... pęknie. A lemingoza łyka jak indyk ciepłe kluski :D
Trudno o większą obłudę, jak to użalanie się na brak demokracji. Według mnie całą tą złodziejską du..krację możecie sobie wszyscy głęboko wsadzić. Dopóki będzie ona istnieć , istnieć będą hordy pasożytów i darmozjadów ,chcących paść się za pieniądze podatników i zgody nigdy nie będzie. Każdy przecież chciałby nażreć się za darmo, a koryta dla wszystkich przecież nie wystarczy. Zwolennikom PO można jedynie zacytować " Miałeś chamie złoty róg, miałeś chamie czapkę z piór".
Drodzy PISIUNIE tylko tak dalej, a doprowadzicie do wojny domowej !!!
Ludzie głosowaliście na PiS a teraz jesteście zdziwieni? Przecież to było wiadome, że gdy dojdą do władzy to tak będzie!
Czyli łamanie prawa i Konstytucji, ułaskawianie swoich kolesi i wyzywanie innych od gorszego sortu, komunistów i złodzieji jest ok tak?? Według mnie nie. Bardzo zawiodłem się na PIS i już nigdy więcej na nich nie zagłosuję
zakompleksiony kurduplu 13 grudnia spałeś do południa.
takie jakies skojazenie z wizerunkiem Terleckiego nie wiedziec czemu
Mam wrażenie, że niektórzy się pogubili. Teraz doceniam spokój lat poprzednich. Otóż przez ostatnie lata rządziła Polską koalicja PO-PSL no i wszystko to ich wina: dziura w drodze, nieprzyjemna Pani w Zus-ie, susza w ogródku i nędza w TiVi. Wszystko wina Tuska. A teraz będzie cudownie. Przyszedł PiS i nagle powstaną polskie giganty światowe: Samsungi polskie, polskie BeEmWu, Aple i Junilewery, polska gospodarka w mig dogoni tym takzwanym "polskim przemysłem" i polską technologią globalne tygrysy. KAŻEMY światu "KUPOWAĆ" wszystko co mejd in poland... Będziemy piękni i bogaci! Pan prezes pokaże jak żyć, jak oszczędzać, jak współżyć z żoną i jak wychować stado dzieci [!] Możemy się cieszyć na zapas. A tymczasem pobudka: w miesiąc podzielił społeczeństwo na tych, tamtych i owakich, w miesiąc podburzył postawy prawne państwa, w miesiąc mocno obniżył wizerunek Polski w świecie (zwłaszcza w tym zgniłym fe! zachodzie, który steruje Polską i chce ją poziomem życia zbliżyć do siebie, fe! do kwadratu!, lepszy model chyba rosjiobiałorusji, tam jest spokój i dobrobyt), a co gorsza przez kilka ostatnich miesięcy próbuje zniszczyć nasz narodowy dorobek: czyli powoli wyrabianą naszą dumę i tożsamość narodową. Bo tak, ja jestem dumny z Polski i z ostatnich 26 lat! Każda władza wymaga krytyki i jest krytykowana. A tu władza Pis nie może być krytykowana, a wyborcom PiS polityka miesza się z fanatyzmem religijnym. Wierzę, że części przyświecają dobre intencje, ale jak to mówią dobrymi intencjami piekło wybrukowane. Dziękuję, więcej spostrzegawczości, wnikliwości i tolerancji życzę & pozdrawiam :)
A taki Jarosław był cichutki i milutki przed wyborami a teraz co? Pluje na was, a wy się cieszycie że deszcz pada. Bo za kilka lat znowu was zrobi w wała. Znowu będzie milutki. Oj głupiś chłopie jeden z drugim głupiś. I na to nic nie pomoże. Lepiej nie będziecie mieli nigdy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!