Czyli łamanie prawa i Konstytucji, ułaskawianie swoich kolesi i wyzywanie innych od gorszego sortu, komunistów i złodzieji jest ok tak?? Według mnie nie. Bardzo zawiodłem się na PIS i już nigdy więcej na nich nie zagłosuję
Ludzie głosowaliście na PiS a teraz jesteście zdziwieni? Przecież to było wiadome, że gdy dojdą do władzy to tak będzie!
Drodzy PISIUNIE tylko tak dalej, a doprowadzicie do wojny domowej !!!
Trudno o większą obłudę, jak to użalanie się na brak demokracji. Według mnie całą tą złodziejską du..krację możecie sobie wszyscy głęboko wsadzić. Dopóki będzie ona istnieć , istnieć będą hordy pasożytów i darmozjadów ,chcących paść się za pieniądze podatników i zgody nigdy nie będzie. Każdy przecież chciałby nażreć się za darmo, a koryta dla wszystkich przecież nie wystarczy. Zwolennikom PO można jedynie zacytować " Miałeś chamie złoty róg, miałeś chamie czapkę z piór".
Ryśka już tak zaczęli pompować tymi sztucznymi sondażami, że wreszcie chłopina pier dnie, stęknie i... pęknie. A lemingoza łyka jak indyk ciepłe kluski :D
Lekko nie jest, cokolwiek chce się w tym kraju zmienić na lepsze napotyka to na opór ze strony tych co się dorobili na złodziejstwie i cwaniactwie. Będą chronić tego stanu rzeczy i będzie trudno, bo mają media, a kto ma media tego jest racja, ale DAMY RADE!
Trybunał Konst. wg ustawy wprowadzonej przez PO może odwołać nawet Prezydenta.
Jakby wywalili Chojniaka i tych prezesów piotrkowskich spółek jeden po drugim, to bym następnym razem zagłosował na PiS. Dość mam tego burdelu jednym słowem.
Nic innego od miesiąca tylko trybunał trybunał trybunał.Idę spać słyszę w tv trybunał,wstaje rano trybunał.Przecież to wścieklizny idzie dostać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!