metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ja ~ja (Gość)16.12.2015 08:05

Pozdrawiam na początek klientów mBanku i Deutche Banku - tak wykrzykiwany podatek bankowy juz zostaje po woli spłacany przez społeczeństwo hahaha Ale ludzie jak usłyszeli, że banki beda płacic podatek to prawie zemdleli ze szczęścia. Nastepne bedą hipermarkety:) w bankach wyższa marzą a w sklepach wyższe ceny. Następnie 500 zł na dziecko tzn. na 2 dziecko. 500 zł bedzie to kwota jako dochód wiec kwota opodatkowana do tego ludzie potracja dodatki mieszkaniowe, zasiłki a może nawet przekroczą dochody na lokal socjalny hahahah brawo PIS:) wiek emerytalny to tez bardzo prosta sprawa pójdziesz 2 lata wczesniej na emeryture ale za psie pieniądze:) Propaganda propagandą ale, że ludzie tacy głupi to nie wiedziałem:) pozdrawiam. Aha proszę sie teraz przyjrzeć reformie służby zdrowia - wracamy do lat 90 :)

83

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)15.12.2015 21:46

Przestańcie biadolić. Były wybory? Większość chciała PiS-u, to i PiS rządzi. Tak działa demokracja. Trzeba było głosować na partię KORWiN. Nie głosowaliście, bo nie obiecywali gruszek na wierzbie? Woleliście Populizm i Socjalizm? To teraz stulcie mordy. Pewnie w następnych wyborach zagłosujecie "przeciw PiS-owi" popierając partię Petru czy innego "nowoczesnego" cwaniaczka, który wypłynie znikąd i będzie ostro lansowany w mediach na zbawcę Polski.
Polak przed szkodą i po szkodzie głupi. Uściślając, nie każdy, ale na pewno większość.

121

Drugi po prezesie ~Drugi po prezesie (Gość)16.12.2015 07:50

Definicja demokracji (tak z przymrużeniem oka): "Rządy niewielkiej grupy hien wybranej przez ogromne stado baranów."
Zatem w obronie czego i kogo oni protestują? Zastanówcie się.

62

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)16.12.2015 22:54

Demokracja, prawo, lewo...
http://korwin-mikke.pl/blog/wpis/glupotki_pana_holzera_/2773

10

ares1 ~ares1 (Gość)15.12.2015 19:15

Ludzie dajcie spokój są ważniejsze sprawy!!! Wkrótce i tak wszyscy politycy będą razem kolędy śpiewać a naród będzie skłócony!!!Amen :)))

63

gorszy sort  polaka ~gorszy sort polaka (Gość)16.12.2015 05:04

Pracuję , uczciwie płacę podatki, chodzę do kościoła ale nie lubię PiSu dlatego według ich prezesa jestem gorszym sortem Polaka. W historii pewnego kraju lat 30 tych już dzielono obywateli na lepszych i gorszych . Źle się to skńczyło dla świata bo wojną. demokracja to przede wszystkim poszanowanie godności każdego obywatela niezależnie od jego poglądów, a obecna władza mojej godności nie szanuje twierdząc że jestem gorszym. Dlaczego więc mam szanować tą władzę?

105

tm ~tm (Gość)18.12.2015 11:19

Warszawa, korek, do jednego kierowcy podchodzi drugi:
-Słuchaj, porwali prezesa Kaczyńskiego, rządają 100 milionów złotych, bo inaczej obleją go benzyną i podpalą, robimy właśnie zbiórkę...
-Tak? A po ile dają inni kierowcy?
-No tak po 2 - 3 litry...

42

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat