Kukizowi woda sodowa uderzyła do głowy!
Kukiz pali za sobą mosty i odcina się od kolejnych współpracowników. W co gra muzyk?
Ruch obywatelski Kukiza jest zamknięty na cztery spusty dla zwykłych obywateli za to szeroko otarty dla wszelkiej maści lokalnych kacyków, wybrańców narodu jednym słowem dla magnaterii a nie dla biedoty. Dlatego czarno widzę ten ruch obywatelski Kukiza. Mamy już Platformę Obywatelską a wcześniej mieliśmy partię robotniczą. Mamy też partię Prawa i Sprawiedliwości. Tylko że to wszystko były i są nadal puste slogany. Kukiz jak poczwarka przeobraża się na modlę i podobieństwo Palikota z tym że chce grać w jednej drużynie z PiSem.
Fly Bajer Piotrków 2015 w krzywym zwierciadle sklavego.
Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Osiemdziesiąt procent z hakiem to ludzie ,którzy w taki czy inni sposób ze sprawującymi władzę byli /są/ powiązani. Kukizowi wydaje się ,że jak wejdzie do Sejmu to jego "energia" rozwali parlament od wewnątrz. Tak samo jak i inni "rewolucjoniści" z Wałęsą na czele uwikła się w prawne procedury ,sztuczki psychotechnicze starych sejmowych wyjadaczy i zostanie po staremu....Na dzień dziesiejszy życzę mu powodzenia.
Te farbowane lisy do sejmu i senatu toz to przecież nic sie w tym kraju nie zmieni z takimi ludźmi ,to ja na nich głosował nie bede a ni w referendum nie biore udziału a jesli to po to by skreślic wszystkie pytania.Nie jestem zwolennikiem zadnej parti ali sa pokroju PO I PZPR więc dlatego w tym kraju nic sie nie zmieni i pora skrócić do 2 kadencji w sejmie ja k i w samorzadach bo jak do tej pory to niektórzy sa wiecznymi poslami do smierci i radnymi tak nie moze byc dalej
Jak Klimczak to i jego narzeczona,o której niedawno było głośno w mediach,jak to przez łóżko dostała fuche prezesa ciepłownictwa w Skierniewicach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!