jak będą JOWy to nie ma potrzeby robienia wyborów - u nas w okręgu wygra Macierewicz bezapelacyjnie. reszta głosów do wyrzucenia
Wypowiedz z tym gburem ,to przyklad niskiej kultury jak u wodza Kukiza.Wspolczuje
Pudzian fajny gosc do dzwigania zakupow z fajnej "Biedronki" dla wielu kobiet w codzdziennych zskupah tzw.Matek Polek a nie do polityki rozum nie ten rozum tylko moesnie.To jest to!
Oni wszyscy są siebie warci. Nie dajcie się nabrać, nie głosujcie na kandydatów z tych ugrupowań, bo dalej będziemy brnąć w ten syf.
http://korwin-mikke.pl/wideo/pokaz/robia_nas_w_konia_popis_kopacz_i_szydlo_o_bankrutujacej_grecji_120_/2974
Mam nadzieję że dostanie się Pan Artur Ostrowski (mimo że SLD nie jest najlepszym wyborem) jest to gość któremu naprawdę zależy, czuć i widać że coś robi.
Takich Poslow jak Pan Artur Ostrowski zycze kazdemu miastu .To prawdziwy Posel, a nie jak inni poslowie z tego okregu wszechnieobecni celebryci.
Co PSL zrobil,nic tylko koalicje i swoich kolesiow do wladzy
Mazur. Klimczak, Cubala i SPONSOR MEDIALNY RADIO PIOTRKOW
Pudzianowski na marszałka sejmu albo na ministra obrony! Chłop ładny, zaradny, wygadany i obyty w świecie! W polskiej polityce zaprowadzi pożondek ras dwa. No bo kto mu podskoczy? Na arenie międzynarodowej tesz se da rade: wezwie takiego Putina na dywanik - obali z nim wiaderko wiadomo czego, a jak nie, to zaje...ie mu z laczka. I byndzie po sprawie? Nie, durne Polaczki?
pokazał się pan Pampuch i po jowach poparcie spadnie o 70% ja na pewno już na to ugrupowanie nie zagłosuje jak i wielu moich znajomych z roczników 70 tych.Panie Kukiz odetnij się pan od takich spadochroniarzy bo marnie to widzę nie wiem jak w innych miastach ,ale tu pan sobie strzelił w kolano trzeba było zrobić wywiad zanim się takich ludzi powołuje ma pan przykład z ostatniego referendum i zakończonych spraw sądowych ,które to ta osoba przegrała i do dziś kosztów nie opłaciła pozdrawiam były już niestety jow-jowiec
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!