Ja też uważam że to jest gra polityczna. Co może wiedzieć osoba mieszkająca w domu jednorodzinnym o cenie za ogrzewanie w bloku? No chyba że kupił 5 mieszkań i szuka jelenia na wynajęcie a że zrobiło się drożej to stoją puste prosty sposób na życie zdzieranie z innych. Ja na referendum nie idę szkoda mi tylko ze tyle pieniędzy na to pójdzie. Ja bym tych ludzi zaskarżył za zniesławienie szkoda że miasto tego nie robi skoro kłamią w żywe. Jak widzę tych żebrzących pod marketem o podpis to mi się w kieszeni.....
Szkoda czasu na czytanie tego co ma prezydent do powiedzenia.
Temu panu już podziękujemy.
A wystarczyło tylko dbać o drogi w mieście, żeby nie były dziurawe popękane i zamknięte dla ruchu to ludzie by mówili że to najlepszy prezydent. Ale jak się nie kompetentnymi kolegami staniwiska obsadza to tak się kończy. Co z Moryca i Scaleniową? Terez wielkie bum na jakieś pseudo remonciki a konkretów brak. Pomijam resztę grzeszków i nie dociągnięcie prezydenta i radnych ,,wszystkich,,.
A jak Pan Prezydent obieca znowu że jezioro Bugaj będzie udostępnione i przygotowane do wypoczynku i rekreacji .Tak jak obiecywał poprzednio to będę głosował na niego.
Moderator od chojoka czujnie pilnuje co by było demokratycznie....wolność słowa ino po linii ekipy ezydenta hehe
Chojniak, Krawczyski ten mistrz od ciepłowni i inni to są najlepsi menadzerowie w Polsce
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!