metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)31.03.2023 17:37

Prohibicja po co to komu, Komunikacja płatna,ceny ciepła w górę Tomaszów i Bełchatów mają za darmo,a im jeszcze mało

141

go?ć_mkiolp ~go?ć_mkiolp (Gość)31.03.2023 17:37

Ten Pan już se posiedział na tym stanowisku. Do widzenia...

151

śmieszek ~śmieszek (Gość)31.03.2023 15:40

A jakże słyszałem ,słyszałem monolog naszego włodarza. Prowadząca nie mogła dojść do słowa. To jest zresztą strategia prezydenta w piotrkowskim radio. Pewnie chodzi o oto ,żeby powiedzieć wszystko na jednym wdechu bo możliwe jest zapomnienie wyuczonego tekstu. Podobnie czyni złotousty vice marszałek łódzkiego sejmiku Zięba. Podsumowując owe owe wywody. To nie ja to oni. Prawie 20 lat rządów. Chciałem ,ale nie mogłem...Ni słowa skruchy.O samobiczowaniu nie wspomniał ani razu. Bo to oni ,oni ,oni, onych wina...Czyli nic nowego.

243

goœć_gość ~goœć_gość (Gość)31.03.2023 18:15

nie wiedziałam, że mieszkam w krainie miodem i mlekiem płynącym- oczywiście wg. prezydenta

151

Tak ~Tak (Gość)31.03.2023 15:55

Narcyzm (narcystyczne zaburzenie osobowości) - objawy i leczenie
Wśród zaburzeń osobowości, narcystyczne jest jednym z najbardziej znanych. Niejednokrotnie słyszymy bądź sami stwierdzamy: „ale z ciebie narcyz”. Pacjenci cierpiący na opisywane schorzenie, są „zakochani” głównie w sobie. Mają tendencję do poczucia wyższości i przekonania o swojej wyjątkowości, niepowtarzalności. Wymagają od otoczenia, aby ich podziwiano, chwalono i traktowano w sposób uprzywilejowany. Wobec innych, chorzy bywają wyniośli, aroganccy.

212

Łukasz Wiączek ~Łukasz Wiączek (Gość)31.03.2023 18:58

Nic innego nie spodziewałem się usłyszeć.
Prawda po środku, acz rzeczony pan Ch. jak zawsze nie widzi własnych błędów.

120

.... ~.... (Gość)31.03.2023 18:02

Najlepszy prezydent drugiego tak uczciwego i mądrego prezydenta Piotrków mieć nie będzie.Mimo tych trudnych czasów dla całego kraju, on pomniejszył dług miasta o 30 milionów. Co pan na to panie radny ( kłamco) z różańcem w dłoni po trupach do celu? Ci z PO nie lepsi również nakręcali ludzi ,aby przyszli pod urząd protestować .Polityka to jest stara k.......... ,a tych co dla polityki robią z ludzi żarty powinno się wystrzelić w kosmos. Idąc na wybory nigdy nie głosujcie na jedynki do rady , sejmiku czy sejmu ,szcególnie z PO i PiSu.

115

enter ~enter (Gość)31.03.2023 17:47

Panocku Chojniak.
Skandaliczne jest żądanie wyprawek w przedszkolach i jednoczesne wypłacanie nagród pedagogom.
Skandaliczne jest dalsze utrzymywanie pętli autobusowych w miejscach, gdzie już od dziesięcioleci nie znajduja się na obrzeżach miasta.
Skandaliczna jest wysokość zadłużenia względem tego jaki jest ogólny stan miasta, zarówno pod względem infrastruktury, jak i finansów miasta.
Skandaliczne są wysokości kwot wydawane na utrzymanie administracji.
Skandaliczne są płace kominowe w spólkach podległych miastu.
Skandaliczna jest dzięki pana administrowaniu, wizja przyszłości miasta.
Skandaliczne są pana sposoby wypowiedzi względem pracodawcy, którymi są mieszkańcy miasta.
Skandaliczne sa koszty życia w Piotrkowie Trybunalskim.
To ja Wilk z lasu - idę po ciebie.

254

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)31.03.2023 19:13

No niekończące się pasmo sukcesów pana prezydenta Chojniaka, tak powiedział pan prezydent i do tego porównał nas do psowatych, nie pomaga se pan panie Krzysztofie

141

Eduardo ~Eduardo (Gość)31.03.2023 16:15

Organizatorzy referendum, albo tego nie wiedzą lub może nie chcą wiedzieć, że od momentu wydania postanowienia o organizacji referendum, za każde kłamstewko, niedopowiedzenie, przeinaczenie itd. będą mogli być pozywani w trybie wyborczym przed sąd. Rozprawy są natychmiast a przegrany musi sprostować wszystkie nieprawdziwe informacje.

621

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat