Gratuluję Panie Chojniak :( Dzięki Panu to miasto umiera... Emerytów trzyma Pan na łańcuchu a młodzież szczuje 'psami' proszę sprawdzić kto na Pana głosował ... Policja do wypadku jedzie 30 min, do otwartego piwa na deptaku 3min :( Proszę pomyśleć co Pan robi... I niech Pan nie twierdzi że to zasługa poprzedników, Łódź była w 10 razy gorszym stanie a Pani Zdanowska uratowała imię miasta, czego nie można powiedzieć o Pańskich działaniach ...
To teraz Panie Krzysztofie prosimy otworzyć jakiś super lokal gdzieś w centrum miasta, ale taki gdzie można się pobawić przy prawdziwych Zespołach. Powiem szczerze że w tym naszym mieście na razie same głupoty powstają i nic się nie zmienia, a rozrywki żadnej. Te Cluby to sama chamówa, a prawdziwej imprezy brak. Panie Krzysztofie mamy tyle fajnych Zespołów różnego klimatu, zróbmy im jakieś miejsce by mogli się wykazać, a my Piotrkowianie będziemy mogli się bawić i miło spędzać czas.
Ja jestem dosyć mlody 35 lat i głosowałem na Pana Chojniaka , smieszanie niektóre wpisy i cieszę się że Piotrkowianie nie są tacy "nowocześni" a Pani Marlena to nawet wczoraj w kościele na Łódzkiej się eksponowała ,widać to nawet nie pomogło..
No to pozamiatane. Gratuluję piotrkowianom wyboru. Obawiam sie tylko, że pod koniec obecnego radosnego rządzenia Chojniaka, Piotrków będzie miał ok. 50 tysięcy mieszkańców.
Mam jeszcze pytanie bezpośrednio do Prezydenta :) Skoro uważa się Pan za Patriotę to czemu jedynym miejscem które jest punktem zainteresowania młodzieży i propagacją przez wszystkie szkoły średnie to Niemiecki zakład produkcyjny. Nic innego nie ma do pokazania ? No to zasadniczo tylko to zatrzymuję część młodzieży w tym mieście :)
Układy i szantaże znowu zwyciężyły , szkoda bo mieszkańcy zasługują na włodarzy słuchających wyborców.
Co trzeba mieć w głowie żeby na niego głosować!? Chyba nic, jedną wielką pustkę. Wszyscy narzekają a go wybrali. Pani Marlena miała pomysł na to miasto, chciała coś zmienić. A Chojniak? Dalej będzie robił ulice i to wszystko co może zrobić. W mieście jest coraz drożej, pensje są śmieszne. Jak się wszystko opłaci to na życie nie zostaje praktycznie nic. Co wy ludzie zrobiliście.. aż nie chce się wierzyć ze wybraliście dalsze zło, podwyżki i żadnych zmian na lepsze. Dziwić się ze młodzi uciekają. Za zapieprzanie 10-12h w ciężkiej pracy na magazynach zarabiają po 2500 tysiąca. Mamy najniższe wynagrodzenie !! A opłaty prawie jak w Warszawie.. współczuje braku rozumu.
Noi stało się, ludzie zdecydowali. Czy to dobrze czy źle to się okaże. Ale można stwierdzić od razy że będziemy jeździć drogimi dwudziestoletni autobusami, podatki będą szły w gór. Ludzie przy korycie się nie zmienią więc kraść będą dalej. No cóż mamy demokrację i trzeba to zaakceptować.
Czasami tak bywa, że najgorszy wygrywa. No i mamy kontynuacje tego co już było. Smog w Mediatece od dziś zamieszka, i będziemy mieli najczystsze powietrze ze wszystkich miast w Polsce, ba na świecie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!