MARAZM,STAGNACJA,IMPAS,NEPOTYZM,IGNORANCJA,tylko tyle mogę powiedzieć!!!!!
Ileż można trwać w tej cholernej stagnacji. W Piotrkowie chyba nigdy nic się nie zmieni, już nawet nie chodzi o wybór między tymi dwoma osobami, a ogólnie...
Prawda jest taka, że wygrał lepszy wolę Pana Chojniaka od feministki Marleny... Bardzo dobrze, że platformersi nie przejeli miasta to byłby koszmar, bo nienawidzę PO i ich skrajnie lewicowego elektoratu... więc gratuluje Panie Prezydencie miażdżącego wyniku!!!! ^^
Oby dworzec Pks powrocil. Nowa Pani President I Stara Porazka. Gratulacje dla p. Krzysztofa
Przegrała ponieważ startowała pod złym szyldem. Pewnie większe szanse by miała jako niezależna. Ludzie generalnie sa anty-PO i nawet jak nie mieli swojego kandydata to poszli zagłosować przeciw PO. Zmiana nazwy na koalicja nic nie dała bo i tak logo zostało. Społeczeństwo juz im podziękowalo za ich rządy. Teraz Ci wszyscy płaczący co..... mają trudności z wyłudzeniem VAT?, z tym ze oprócz elit z budzetu państwa czerpia tez obywatele? Czy problem jest z tym ze wzieli sie za "nadzwyczajna kaste" która nie widziała nic złego w tych przekretach, aferach, prywatyzacjach itp...? Teraz wielki kwik słychać. Ze niby społeczeństwo nieświadome, że ciemnogród. Ja tam znam taką prawdę ze NAJGŁOŚNIEJ KWICZY ŚWINIA ODERWANA OD KORYTA.
Zgadza się Mochery go wybrały,trzeba uciekać z Piotrkowa,bo tu się nic nie zmieni na lepsze,chyba że na gorsze.
Gratulacje dla Pana prezydenta Krzysztofa Chojniaka. Cieszę się że mój głos nie poszedł na marne
Gratulacje! Tak wojowała tak wojowała... Pani Marleno mniej krzyku...
Porażka,znów przez 5 lat te same układy,wierni żołnierze dostaną swoje stołki,a my nie chodząc na wybory nigdy tego nie zmienimy .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!