Ileż można trwać w tej cholernej stagnacji. W Piotrkowie chyba nigdy nic się nie zmieni, już nawet nie chodzi o wybór między tymi dwoma osobami, a ogólnie...
MARAZM,STAGNACJA,IMPAS,NEPOTYZM,IGNORANCJA,tylko tyle mogę powiedzieć!!!!!
Mam gdzieś kto będzie prezydentem Piotrkowa. Woda kosztuje, że aż strach się kąpać. W MZK śmierdzi spalinami. Ulicami Żelazna, Roosevelta, Żeromskiego, W polskiego wieloma innymi nie da się jeździć. I wkurza mnie to że dopiero coś zrobią za 5 lat przed wyborami, a było za 4. I znów oddalił. W tym mieście nigdy nic nie było i nic nie będzie.
.
Młodzi ludzie wyjechali za pracą do dużych miast, mohery wybrały Chojniaka. Wstyd dla miasta
Pan Chojniak w swej prostocie, żeby nie powiedzieć prostactwie, NIE PODZIĘKOWAŁ przede wszystkim PIOTRKOWIANOM, którzy obdarzyli go zaufaniem i również tym, którzy na niego nie głosowali a jednak wzięli udział w wyborach. Podziękował tylko swoim poplecznikom zaangażowanym w kampanię wyborczą. Brak klasy i światowego poziomu!!! JEST TO MIŚ NA MIARĘ NASZYCH CZASÓW!!!
Wielkie Gratulacje Panie Prezydencie! Wielka sprawa dla miasta! Brawo Piotrkowianie! Przewaga pokazuje, jak wielu mieszkańców trzeźwo myśli i nie dała się nabrać na chęć wskoczenia na "stołek" przez dorobkiewiczów obiecujących gruszki na wierzbie.
Gratulacje Panie Prezydencie!
Myślę że Pani Marlena miała wielkie parcie, ale już czas jej podziękować za piękną walkę
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!