Panie Prezydencie gratuluję!
Teraz konkretne pytania - liczę na konkretne odpowiedzi!
Kiedy rozpoczną się remonty ulic: Wolborskiej, Rakowskiej i Żelaznej. O tych remontach ogólnikowo wspomniał Pan w debacie? Teraz proszę o konkretne daty rozpoczęcia tych inwestycji i planowany koniec.
Co z basenem na Żwirki - jaki on będzie? Jaki będzie koszt inwestycji i źródło finansowania?
Co będzie zrobione na Bugaju, żeby stał się kąpieliskiem z prawdziwego zdarzenia? (Proszę spojrzeć choćby na Przedbórz)
Dla kogo buduje Pan osiedla mieszkaniowe - jak od kilkunastu lat liczba mieszkańców miasta spada (na przestrzeni ostatnich kilkunastu lat o 10000 osób).
Zadziwia mnie tylko to, że w wyborczą niedzielę rano sprzątano ulicę Łódzką. Nie wiecie dlaczego?
Gratulacje Panie Prezydencie.Teraz czas zakasać rękawy i coś zrobić dla Mieszkańców
Trzeba było się uczyć i isc w politykę tez byś zarobił a jak łeb był ciasny to trudno.
Ale nie zadowolonych jest mało skoro wygrał to jednak ludzie mu ufają.
nie byłem na wyborach bo jak zwykle wybór między złem a mega złem, wiec lepiej odpłynąć, w fotelu wygodnie ze skunem odpal piwo.
Uwazam ze Pan krzysztof Chojniak wygrał slusznie. W pewnym sensie sobie zasluzyl.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!