Jak ich by nie było to wszyscy byśmy jedli samą chemię i truciznę. Tak by było w restauracjach, sklepach i zakładach usługowych. Wtedy byście mieli wolność handlu.
A to się pracusie nakontrolowali w tym 2015 roku. Całe 9 kontroli, boki zrywać. Mam nadzieję że w 2016 poprawią ten wskaźnik co najmniej o 25%.
normalnie pracoholiki tam tyrają,zwolnijta z tymi kontrolami bo sie zapracujeta na amen
apetyczne zdjęcie :)
fakt faktem to trafi się jakaś chrząstka, itp. raz ukruszyłem zęba... włos też się trafil. dlatego mam sprawdzone restauracje. przy dowozie nie polecam robić afery jak coś jest nie tak, kierowca bądź pracownicy się mszczą - zmień lokal :)
Dlaczego Piotrków to taka dziura zabita dechami? Bo od 10 lat rządzi nią prawicowa partia Chojniaka - Razem dla portfela. Czas powiedzieć dość i zorganizować referendum za odwołaniem tego człowieka - nie chce w ogóle rozmawiać z mieszkańcami, co już go dyskwalifikuje jako prezydenta
A nie kebab na talerzu? pierwsze słyszę by mówiło się Idziemy na kebapa na talerzu :-D
żeby się tylko nie przepracowały Panie z tego PIH. Żałosne - 9 kontroli.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!