Mandaty bardzo małe ale dobrze ze w ogóle ktoś ich kontroluje. Oni i inni nieuczciwi powinni się troszeczkę obawiać.... obawiać, tylko czego, jak te kary takie małe. Mogą przecież kogoś poważnie zatruć Ci biznesmeni bez skrupułów. Większe kary walić a nasze bezpieczeństwo bedzie wieksze!!!
No nie, poprostu k...nie.9 kontroli przez rok.To chyba jakiś kiepski żart.Myślałem że to jednodniowa akcja ale przez rok???
Ten piotrkowski PIH to jakaś pozostałość po czasach PRL-u i jak widać pracują tam nadal na tamtejszych zasadach. Dziewięć kontroli w gastronomi przez cały rok to szczyt nieróbstwa, co Ci ludzie robią całymi dniami. Proponuję wymienić całą załogę łącznie z kierownictwem bo inaczej nic się nie zmieni.
Czy ktoś ma sprawdzony lokal gdzie mógłbym zjeść kebap, w ktorym nie ma chrzęści? Kupiłem po stronie PKP i wyrzuciłem bo miałem wrażenie jakby mi ktoś kości zmielił z mięsem. Jadam rzadko takie jedzenie ale czasem przychodzi ochota.
PIH odkryła AFERĘ - "nie odpowiadały jakości handlowej, z uwagi na niepodanie składników powodujących alergie (gluten, jaja, gorczyca)"
(błonnik sojowy, mąka sojowa, seler, ser, jaja, gorczyca)
Straszna sprawa, no i od razu SUKCES !!!
Od biedy tylko można coś w miarę normalnego zeżreć z Piaście. Reszta, razem z restauracjami - won! To już lepiej bułkę se kupić po drodze i kefirem popić. Smacznęgo!
Czy ja dobrze przeczytałem- 9 kontroli na rok? Nie to chyba jakiś KABARET. Proponuję od razu zlikwidować tą instytucję.
oj tam afere robita:) co za różnica koń, krowa, kura, indor, pies, kaczka, świnia czy szczur, jak tylko bez kosci, sierści, drobno zmielone i dobrze ostrym sosem polane to sie zje ze smakiem:)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!