metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Surowy ~Surowy (Gość)11.02.2016 20:51

Mandaty bardzo małe ale dobrze ze w ogóle ktoś ich kontroluje. Oni i inni nieuczciwi powinni się troszeczkę obawiać.... obawiać, tylko czego, jak te kary takie małe. Mogą przecież kogoś poważnie zatruć Ci biznesmeni bez skrupułów. Większe kary walić a nasze bezpieczeństwo bedzie wieksze!!!

100

kawka ciasteczko i 8 h zleci ~kawka ciasteczko i 8 h zleci (Gość)11.02.2016 16:03

No nie, poprostu k...nie.9 kontroli przez rok.To chyba jakiś kiepski żart.Myślałem że to jednodniowa akcja ale przez rok???

223

Foczkapiotrkow ~Foczkapiotrkow (Gość)11.02.2016 13:20

Buziaczki dla Kamila z pihu 😃

113

tommy77 ~tommy77 (Gość)11.02.2016 19:36

Ten piotrkowski PIH to jakaś pozostałość po czasach PRL-u i jak widać pracują tam nadal na tamtejszych zasadach. Dziewięć kontroli w gastronomi przez cały rok to szczyt nieróbstwa, co Ci ludzie robią całymi dniami. Proponuję wymienić całą załogę łącznie z kierownictwem bo inaczej nic się nie zmieni.

122

poiu ~poiu (Gość)11.02.2016 23:10

przydałyby się nazwy pseudo jadłodajni

80

Eryk ~Eryk (Gość)11.02.2016 22:24

Czy ktoś ma sprawdzony lokal gdzie mógłbym zjeść kebap, w ktorym nie ma chrzęści? Kupiłem po stronie PKP i wyrzuciłem bo miałem wrażenie jakby mi ktoś kości zmielił z mięsem. Jadam rzadko takie jedzenie ale czasem przychodzi ochota.

40

koń ~koń (Gość)12.02.2016 09:08

PIH odkryła AFERĘ - "nie odpowiadały jakości handlowej, z uwagi na niepodanie składników powodujących alergie (gluten, jaja, gorczyca)"
(błonnik sojowy, mąka sojowa, seler, ser, jaja, gorczyca)
Straszna sprawa, no i od razu SUKCES !!!

61

kąsumęt ~kąsumęt (Gość)12.02.2016 00:47

Od biedy tylko można coś w miarę normalnego zeżreć z Piaście. Reszta, razem z restauracjami - won! To już lepiej bułkę se kupić po drodze i kefirem popić. Smacznęgo!

83

Edek ~Edek (Gość)11.02.2016 13:30

Czy ja dobrze przeczytałem- 9 kontroli na rok? Nie to chyba jakiś KABARET. Proponuję od razu zlikwidować tą instytucję.

162

xxxnbgxxx ~xxxnbgxxx (Gość)12.02.2016 15:51

oj tam afere robita:) co za różnica koń, krowa, kura, indor, pies, kaczka, świnia czy szczur, jak tylko bez kosci, sierści, drobno zmielone i dobrze ostrym sosem polane to sie zje ze smakiem:)

64

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat