Czy ktoś ma sprawdzony lokal gdzie mógłbym zjeść kebap, w ktorym nie ma chrzęści? Kupiłem po stronie PKP i wyrzuciłem bo miałem wrażenie jakby mi ktoś kości zmielił z mięsem. Jadam rzadko takie jedzenie ale czasem przychodzi ochota.
Ten piotrkowski PIH to jakaś pozostałość po czasach PRL-u i jak widać pracują tam nadal na tamtejszych zasadach. Dziewięć kontroli w gastronomi przez cały rok to szczyt nieróbstwa, co Ci ludzie robią całymi dniami. Proponuję wymienić całą załogę łącznie z kierownictwem bo inaczej nic się nie zmieni.
No nie, poprostu k...nie.9 kontroli przez rok.To chyba jakiś kiepski żart.Myślałem że to jednodniowa akcja ale przez rok???
Mandaty bardzo małe ale dobrze ze w ogóle ktoś ich kontroluje. Oni i inni nieuczciwi powinni się troszeczkę obawiać.... obawiać, tylko czego, jak te kary takie małe. Mogą przecież kogoś poważnie zatruć Ci biznesmeni bez skrupułów. Większe kary walić a nasze bezpieczeństwo bedzie wieksze!!!
żeby się tylko nie przepracowały Panie z tego PIH. Żałosne - 9 kontroli.
A nie kebab na talerzu? pierwsze słyszę by mówiło się Idziemy na kebapa na talerzu :-D
Dlaczego Piotrków to taka dziura zabita dechami? Bo od 10 lat rządzi nią prawicowa partia Chojniaka - Razem dla portfela. Czas powiedzieć dość i zorganizować referendum za odwołaniem tego człowieka - nie chce w ogóle rozmawiać z mieszkańcami, co już go dyskwalifikuje jako prezydenta
apetyczne zdjęcie :)
fakt faktem to trafi się jakaś chrząstka, itp. raz ukruszyłem zęba... włos też się trafil. dlatego mam sprawdzone restauracje. przy dowozie nie polecam robić afery jak coś jest nie tak, kierowca bądź pracownicy się mszczą - zmień lokal :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!