Masz szczęście, że spadłeś a nie wpadłeś!
Kompetencje bedzie Pani Ola miala jak wygra z Chojniakiem.
nie znam tej Pani, ale ten pampuch, jako promotor całkowicie ją dyskredytuje
Będzie ring damsko-męski?
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/bez-sciemniania-dzielna-rywalka-rzuca-rekawice,2410035,art,t,id,tm.html
Ja w najbliższych wyborach samorządowych zagłosuje na takiego kandydata na PREZYDENTA Piotrkowa Trybunalskiego który w programie wyborczym będzie miał między innymi:
1. likwidację wszystkich płatnych "ulicznych parkingów",
2. "wyprowadzenie" z terenu miasta samochodów nauki jazdy z
miast i okolic ościennych, gdyż dezorganizują one
normalny ruch pojazdów na naszych ulicach.
Jakie drzewo taki klin jaki ociec taki syn - za zdrowie pana radnego
Ty lepiej sam na siebie popatrz w lustrze, jaki piękny Lolo jesteś, ty krytykancie. Rozwiodłam się z prezesem Kozłowskim. Czytając takie jak zacytowany wyżej oraz inne komentarze mojego byłego męża, zapewne się domyślacie, jaki charakter ma ten człowiek i dlaczego nie dało się z nim żyć. Zresztą, z obydwu firm też musiał odejść, bo w podobnie paskudny sposób traktował pracowników.
Jaka igła taka dziurka, jaka matka taka córka. Jaki komin taki dym, jaki ojciec taki syn. Kto jeszcze?
Żart a nie kandydatura :) Ale w sumie mają rację, że nie chcą kompromitować kogoś poważnego :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!