metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
anigav ~anigav (Gość)11.10.2010 19:21

-bilecik
-kaganiec
-jaki kaganiec?
-jaki bilecik?!

10

Na głupotę  ie ma lekarstwa ~Na głupotę ie ma lekarstwa (Gość)11.10.2010 19:45

"cieciorka" napisał(a):
Niektórzy maja koty większe od tych cherlawych yorków. Powinno się płacić za gabaryty i tyle - wielki pies, wielka siata z zakupami, wielki wózek z niemowlakiem, wielka pani z mięsnego - dodatkowa opłata.

Dlaczego w minibusach można przewozić psy bez dodatkowej opłaty a w emzetkach nie? To miasto jest rzeczywiście chore i wymaga dobrego lekarza psychiatry który by leczył radnych z głupoty. Zresztą nie tylko radnych bo projekty uchwał przygotowują służby prezydenta miasta a podpisują prawnik, prezydent etc.

10

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)11.10.2010 20:13

"Lola" napisał(a):
przeciwniczką zwierząt, z której emanują negatywne emocje

Mój hau,hau...mówi nie!!, przeciwnikom zwierząt,szczeka ..p.Mazur.-Boga nie masz!

00

Lola ~Lola (Gość)11.10.2010 20:31

"MARKPIO" napisał(a):
Mój hau,hau...mówi nie!!, przeciwnikom zwierząt,szczeka ..p.Mazur.-Boga nie masz!

Markpio, dobrze się czujesz?
Ja się zaczynam o Ciebie bać. Naprawdę.
Poruszasz moje kobiece, opiekuńcze instynkty.
---
PS. Żeby nie było wątpliwości - Markiem Mazurem też nie jestem :P

00

antypies ~antypies (Gość)11.10.2010 21:20

W Piotrkowie panuje plaga psów! Pies na psie i psem pogania! Gryzą, brudzą, hałasują! Obrzydliwość! Powinien być zakaz trzymania psów w mieście.

00

cieciorka cieciorkaranga11.10.2010 22:02

"antypies" napisał(a):
W Piotrkowie panuje plaga psów! Pies na psie i psem pogania! Gryzą, brudzą, hałasują! Obrzydliwość! Powinien być zakaz trzymania psów w mieście.

W Piotrkowie jest plaga zgorzkniałych, zakompleksionych, zrzędliwych, niedowartościowanych frustratów. Ja bym tych się chętnie pozbyła.
Pozdrawiam
Procieciorka :)

00

malvia ~malvia (Gość)05.03.2015 20:17

a czy placi sie za malutkie dziecko na rekach

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat