Może być też i Maltańczyk.
Na gwałt potrzebny kynolog ;)
Kto zidentyfikuje rasę?
Kynolog??? A nie raczej seksuolog, psycholog, terapeuta?! Np. prof. Lechosław G.? Skoro Andrzeja S. już nie ma...
Na dobrą sprawę, bez wchodzenia w szczegóły wszystko zależy od tego, o czym mówimy. Co do psich utrapień jednak szukałabym kynologa, ale już w przypadku stworzeń ludzkich może się nie obyć bez seksuologa, psychologa ale i nawet kryminologa.
.
Na dobrą sprawę, bez wchodzenia w szczegóły wszystko zależy od tego, o czym mówimy. Co do psich utrapień jednak szukałabym kynologa, ale już w przypadku stworzeń ludzkich może się nie obyć bez seksuologa, psychologa ale i nawet kryminologa.
.
Nie chce mi się nawet tego czytać wiem tylko jak "kontroler" potraktował moją córkę która na karte miejską B plus jechała do szkoły , gdyby jechała za mną to po prostu dostał by w ....... każdy wie w co a biedne dziecko nie potrafiło się wytłumaczyć i dostało mandat. Dodam jeszcze tylko że karta była ważna do 01.2011 ale przepisy się zmieniły o czym MPK nie powiadomił , a kanar nie był człowiekiem
Czy coś jeszcze w tym mieście może zadziwić? Owszem jest jeszcze tyle przepisów do wprowadzenia...
Kota można przewozić - psa nie!
Gołębi dokarmiać nie można - wróbelki tak!
Dachy buduje się z "wieńcem" - w Piotrkowie bez!
Faktura jest fakturą - w Piotrkowie dochodzi koszt nieprzewidziany i finał: faktura + faktura!
Czekam na kolejny absurd!
P.S.
O ile dobrze pamiętam to w regulaminie jest chyba całkowity zakaz stawiania i przewożenia toreb na siedzeniach - więc każcie tym paniom zestawiać je na podłogę!!!
Niektórzy maja koty większe od tych cherlawych yorków. Powinno się płacić za gabaryty i tyle - wielki pies, wielka siata z zakupami, wielki wózek z niemowlakiem, wielka pani z mięsnego - dodatkowa opłata. I przy okazji byśmy fit figury promowali :)
Myśle że jeszcze przez te kilka dni do końca kadencji coś cie niemile zaskoczy!!!
No ,no i po co te złośliwostki? Ludzie kochają zwierzęta,jest to normalne w cywilizowanych-zachodnich narodach.
Widzę że poplecznicy Pana Mazura..tych naszych"młodszych braci" niezbyt lubią. Dobrze to wiedzieć.
Tym samym Ich pretendent ma około 10 procent mniej podczas wyborów.Proste to, i logiczne.
Nie opowiadałem się do dnia dzisiejszego za żadnym z kandydatów . Jest tak i teraz. Z małą jednak różnicą,nie polecam głosować na p.Mazura,jego poplecznicy........to kpiarze,karierowicze,ludzie mający obiecane konkretne"stołki" w razie korzystnego dla Pana Mazura wyniku wyborów.
Kochasz zwierzęta- nie głosuj na Pana Mazura!!!
P.S. W gwoli ścisłości,negatywne emocje w stosunku do zwierząt ,odnotowywałem już u tych osób,od jakiegoś czasu.
Dzisiaj...to tylko podsumowanie moich spostrzeżeń.
A możesz mi wyjaśnić, dlaczego wyciągasz z kontekstu konkretnej rozmowy fragment mojej wypowiedzi? Jak mniemam, przypisałeś mnie już do konkretnej grupy, bo Ty w ogóle lubisz mnie szufladkować. Zatem nie jestem już tylko mężczyzną, ale także:
1. przeciwniczką zwierząt, z której emanują negatywne emocje
2. popleczniczką M. Mazura
3. kpiarzem
4. karierowiczką
5. kandydatką na konkretny "stolec" w razie korzystnego dla Pana Mazura wyniku wyborów. Czyż tak? Dobrze odczytałam Twój komentarz? Jak sądzę, tak. Szkoda, że tego samego nie mogę powiedzieć o Tobie. Mylisz się do cna w każdym ww. punkcie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!