metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lola ~Lola (Gość)11.10.2010 14:42

"Aman" napisał(a):
To chyba Shih tzu. Jak myślicie.

Może być też i Maltańczyk.
Na gwałt potrzebny kynolog ;)
Kto zidentyfikuje rasę?

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)11.10.2010 14:52

"Lola" napisał(a):
Na gwałt potrzebny kynolog ;)

Kynolog??? A nie raczej seksuolog, psycholog, terapeuta?! Np. prof. Lechosław G.? Skoro Andrzeja S. już nie ma...

00

Lola ~Lola (Gość)11.10.2010 15:02

Cytuję:
Kynolog??? A nie raczej seksuolog, psycholog, terapeuta?

Na dobrą sprawę, bez wchodzenia w szczegóły wszystko zależy od tego, o czym mówimy. Co do psich utrapień jednak szukałabym kynologa, ale już w przypadku stworzeń ludzkich może się nie obyć bez seksuologa, psychologa ale i nawet kryminologa.
.

00

Lola ~Lola (Gość)11.10.2010 15:43

Cytuję:
Kynolog??? A nie raczej seksuolog, psycholog, terapeuta?

Na dobrą sprawę, bez wchodzenia w szczegóły wszystko zależy od tego, o czym mówimy. Co do psich utrapień jednak szukałabym kynologa, ale już w przypadku stworzeń ludzkich może się nie obyć bez seksuologa, psychologa ale i nawet kryminologa.
.

00

75marek ~75marek (Gość)11.10.2010 16:36

Nie chce mi się nawet tego czytać wiem tylko jak "kontroler" potraktował moją córkę która na karte miejską B plus jechała do szkoły , gdyby jechała za mną to po prostu dostał by w ....... każdy wie w co a biedne dziecko nie potrafiło się wytłumaczyć i dostało mandat. Dodam jeszcze tylko że karta była ważna do 01.2011 ale przepisy się zmieniły o czym MPK nie powiadomił , a kanar nie był człowiekiem

00

broda ~broda (Gość)11.10.2010 17:49

Czy coś jeszcze w tym mieście może zadziwić? Owszem jest jeszcze tyle przepisów do wprowadzenia...
Kota można przewozić - psa nie!
Gołębi dokarmiać nie można - wróbelki tak!
Dachy buduje się z "wieńcem" - w Piotrkowie bez!
Faktura jest fakturą - w Piotrkowie dochodzi koszt nieprzewidziany i finał: faktura + faktura!
Czekam na kolejny absurd!
P.S.
O ile dobrze pamiętam to w regulaminie jest chyba całkowity zakaz stawiania i przewożenia toreb na siedzeniach - więc każcie tym paniom zestawiać je na podłogę!!!

Komentarz był edytowany przez autora: 11.10.2010 17:53

00

cieciorka cieciorkaranga11.10.2010 17:59

Niektórzy maja koty większe od tych cherlawych yorków. Powinno się płacić za gabaryty i tyle - wielki pies, wielka siata z zakupami, wielki wózek z niemowlakiem, wielka pani z mięsnego - dodatkowa opłata. I przy okazji byśmy fit figury promowali :)

10

arti2811 ~arti2811 (Gość)11.10.2010 18:06

"broda" napisał(a):
Czy coś jeszcze w tym mieście może zadziwić?

Myśle że jeszcze przez te kilka dni do końca kadencji coś cie niemile zaskoczy!!!

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)11.10.2010 18:36

"Lola" napisał(a):
Kto zidentyfikuje rasę?
report cytat

No ,no i po co te złośliwostki? Ludzie kochają zwierzęta,jest to normalne w cywilizowanych-zachodnich narodach.
Widzę że poplecznicy Pana Mazura..tych naszych"młodszych braci" niezbyt lubią. Dobrze to wiedzieć.
Tym samym Ich pretendent ma około 10 procent mniej podczas wyborów.Proste to, i logiczne.
Nie opowiadałem się do dnia dzisiejszego za żadnym z kandydatów . Jest tak i teraz. Z małą jednak różnicą,nie polecam głosować na p.Mazura,jego poplecznicy........to kpiarze,karierowicze,ludzie mający obiecane konkretne"stołki" w razie korzystnego dla Pana Mazura wyniku wyborów.
Kochasz zwierzęta- nie głosuj na Pana Mazura!!!
P.S. W gwoli ścisłości,negatywne emocje w stosunku do zwierząt ,odnotowywałem już u tych osób,od jakiegoś czasu.
Dzisiaj...to tylko podsumowanie moich spostrzeżeń.

00

Lola ~Lola (Gość)11.10.2010 18:55

"MARKPIO" napisał(a):
"Lola" napisał(a):Kto zidentyfikuje rasę?
report cytat

A możesz mi wyjaśnić, dlaczego wyciągasz z kontekstu konkretnej rozmowy fragment mojej wypowiedzi? Jak mniemam, przypisałeś mnie już do konkretnej grupy, bo Ty w ogóle lubisz mnie szufladkować. Zatem nie jestem już tylko mężczyzną, ale także:
1. przeciwniczką zwierząt, z której emanują negatywne emocje
2. popleczniczką M. Mazura
3. kpiarzem
4. karierowiczką
5. kandydatką na konkretny "stolec" w razie korzystnego dla Pana Mazura wyniku wyborów. Czyż tak? Dobrze odczytałam Twój komentarz? Jak sądzę, tak. Szkoda, że tego samego nie mogę powiedzieć o Tobie. Mylisz się do cna w każdym ww. punkcie

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat