metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lola ~Lola (Gość)11.10.2010 18:55

"MARKPIO" napisał(a):
"Lola" napisał(a):Kto zidentyfikuje rasę?
report cytat

A możesz mi wyjaśnić, dlaczego wyciągasz z kontekstu konkretnej rozmowy fragment mojej wypowiedzi? Jak mniemam, przypisałeś mnie już do konkretnej grupy, bo Ty w ogóle lubisz mnie szufladkować. Zatem nie jestem już tylko mężczyzną, ale także:
1. przeciwniczką zwierząt, z której emanują negatywne emocje
2. popleczniczką M. Mazura
3. kpiarzem
4. karierowiczką
5. kandydatką na konkretny "stolec" w razie korzystnego dla Pana Mazura wyniku wyborów. Czyż tak? Dobrze odczytałam Twój komentarz? Jak sądzę, tak. Szkoda, że tego samego nie mogę powiedzieć o Tobie. Mylisz się do cna w każdym ww. punkcie

00

anigav ~anigav (Gość)11.10.2010 19:21

-bilecik
-kaganiec
-jaki kaganiec?
-jaki bilecik?!

10

Na głupotę  ie ma lekarstwa ~Na głupotę ie ma lekarstwa (Gość)11.10.2010 19:45

"cieciorka" napisał(a):
Niektórzy maja koty większe od tych cherlawych yorków. Powinno się płacić za gabaryty i tyle - wielki pies, wielka siata z zakupami, wielki wózek z niemowlakiem, wielka pani z mięsnego - dodatkowa opłata.

Dlaczego w minibusach można przewozić psy bez dodatkowej opłaty a w emzetkach nie? To miasto jest rzeczywiście chore i wymaga dobrego lekarza psychiatry który by leczył radnych z głupoty. Zresztą nie tylko radnych bo projekty uchwał przygotowują służby prezydenta miasta a podpisują prawnik, prezydent etc.

10

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)11.10.2010 20:13

"Lola" napisał(a):
przeciwniczką zwierząt, z której emanują negatywne emocje

Mój hau,hau...mówi nie!!, przeciwnikom zwierząt,szczeka ..p.Mazur.-Boga nie masz!

00

Lola ~Lola (Gość)11.10.2010 20:31

"MARKPIO" napisał(a):
Mój hau,hau...mówi nie!!, przeciwnikom zwierząt,szczeka ..p.Mazur.-Boga nie masz!

Markpio, dobrze się czujesz?
Ja się zaczynam o Ciebie bać. Naprawdę.
Poruszasz moje kobiece, opiekuńcze instynkty.
---
PS. Żeby nie było wątpliwości - Markiem Mazurem też nie jestem :P

00

antypies ~antypies (Gość)11.10.2010 21:20

W Piotrkowie panuje plaga psów! Pies na psie i psem pogania! Gryzą, brudzą, hałasują! Obrzydliwość! Powinien być zakaz trzymania psów w mieście.

00

cieciorka cieciorkaranga11.10.2010 22:02

"antypies" napisał(a):
W Piotrkowie panuje plaga psów! Pies na psie i psem pogania! Gryzą, brudzą, hałasują! Obrzydliwość! Powinien być zakaz trzymania psów w mieście.

W Piotrkowie jest plaga zgorzkniałych, zakompleksionych, zrzędliwych, niedowartościowanych frustratów. Ja bym tych się chętnie pozbyła.
Pozdrawiam
Procieciorka :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat