Panie Dziemdziora! W Panu nadzieja jedyna i ostatnia, że rozwali Pan ten chory, wieloletni UKŁAD. Przejdzie Pan do lokalnej historii i zaskarbi sobie wdzięczność zmęczonych już tym wszystkim (normalnych!) mieszkańców Piotrkowa.
Misio Kamiński jest dla Pana autorytetem? Szok... to mało. Dla mnie to jest sprzedawanie się, rozmienianie na drobne. Będzie Pan sobie z nimi robił selfie na posiedzeniach Rady? (wśród tych państwa jest taki zwyczaj) Dla mnie świadczy to o zwyczajnym braku kultury i ogłady, choć to akurat wśród polityków PO wyższego szczebla jest na porządku dziennym - ryba psuje się od głowy. Czy warto tak kończyć? Bo to będzie Pana koniec. Nikt z nas więcej nie zagłosuje na Pana. Żaden wyborca SLD nie poprze człowieka, który dla chwilowego zysku sprzedał duszę diabłu.
Panie Janie jakie korzystne zmiany dla miasta widzi Pan we współpracy z ludzmi, którzy jeszcze nie tak dawno byli po drugiej stronie barakady? Kto jak kto, ale Pan człowiek z zasadami chce współpracowami z obłudnikami? Szczerze, nie spodziwałam się tego po Panu......
Dosc spadachroniarzy i wiatraków. Janie, wstydu oszczędź i nie zadaj się z...?. Pomyśl o przypadkowym pisie - Kozłowski, Dajcz. Janie nie zasługujesz na takich kolesi. Jesteś zbyt uczciwy.
Piotrków powinien zacieśnić stosunki ze Słupskiem na szczeblu prezydenckim ??? Lalka by był zazdrosny .
Przecież to majaczenia,do czego potrzebny "PISiorom" janek ? Do niczego.
Oj coś się chyba już z wiekiem w główce pomieszało,szkoda tracić autorytet na starość
Tylko u nas PiS sprzeniewierzył się wartościom jakie wyznaje i skumał się z PO-PSL.Skoro robią takie manewry to coś jest nie halo z nimi.Ten cały zlepek.ludzi,zwłaszcza tych chorągiewek,którzy byli lojalni tylko za każdym razem komu innemu ,aż się trzęsie,żeby dorwać się do władzy.Z takimi chce Pan się solidaryzować Panie Dziemdziora???!!! Fe ,nieładnie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!