Chce Pan stanąć w jednym szeregu z takimi osobami jak Kozłowski i Dajcz? Ten ostatni ,,strasznie wierzący,na pielgrzymki chodzący,,jeszcze nie tak dawno skakał koło prezydenta mając chrapkę na stanowiska i przywileje dla siebie i rodziny,a teraz co? chodzi i opluwa,zmyśla takie historie,że zdrowy człowiek nigdy w te brednie nie uwierzy.Tak wygląda katolik i pielgrzym.
Nie godzi się Panie Dziemdziora zdradzać tych co w Pana wierzyli ? sprzedał się Pan za garść srebrników?!
stary, poczciwy chłopina i tak dał się nabrać, nagle zachciało mu się zmiany, dołączył do grona opozycji, opozycji, która na pewno nie łączy a dzieli. Ludzi którzy przy ważnych uroczystościach państwowych pokazuje się z takiej strony, że słychać tylko śmichy hi hi i głównym zajęciem tych państwa radnych jest robienie sobie zdjęć (podczas trwającej np.mszy świętej) i publikowanie ich na fb :)))) no w końcu trza się pokazać :)))
A ja czuję, że ktoś tu się bardzo boi oderwania od stołka i ima się wszelkich metod wpływania na p. Janka. Radni! Panie Janie! Nie dajcie się zastraszyć. Róbcie swoje! Piotrkowianie tego oczekują.
Ciągle tutaj ktoś próbuje nam wmówić czego oczekują piotrkowianie,niech mówi raczej za siebie,nie za ogół.
Myślę,że ten piotrkowski ,,PiS,, ma niewiele wspólnego z tym na górze,bo kto by z PiSu niszczył prawicowego prezydenta jeżeli ten agitował w wyborach na ludzi z PiS? Dudę,Wojciechowskiego?
Ci,co tak krzyczą w imieniu Piotrkowian,niech krzyczą tylko za siebie,ja nie mam z tym nic wspólnego,a w przypadku p.Dziemdziory,zdrady nie toleruję
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!