Popieram działania opozycji. Przez 1,5 roku byli wybitnie lekceważeni i obrażani. Wreszcie nadszedł czas, by role się odmieniły... To co tu widzimy - zmasowany atak na najlepszego samorządowca miasta i powiatu - jest tylko elementem obrony grupy dotychczas rządzącej. Boją się o przyszłość swoich planów, wydatków, realizacji obietnic. I tyle.
A w myśl przysłowia, które do tej pory sami przytaczali "Psy szczekają, karawana jedzie dalej" wszyscy pojedziemy - mam nadzieję do lepszych, merytorycznych rządów w PT, poszanowania ludzi, wysłuchania ich problemów i postulatów, słowem - rzetelnej służby mieszkańcom.
W piątek trzymam kciuki!!!
Przegonić "platfusów" z naszego miasta.
PIS oczyścić z kłamców, komunistów i G. L.
Czytając Pana odpowiedzi na niektóre komentarze zrobiło mi się smutno,a jednocześnie dziwię się,że nagle dostrzegł Pan,,mądrych ludzi,,. Czym ta nagłość jest spowodowana? Czyżby do tej pory,przez tyle lat miał Pan styczność z kretynami? Należał Pan do SLD,jak Ci ludzie z którymi Pan współpracował mogą się czuć po Pana wypowiedziach?,p.Ewa Ziółkowska,uważam,że bardzo mądra kobieta i inni? Nieładnie Panie Dziemdziora,myślę,że po takich Pana działaniach,sporo wyborców o Panu zapomni,a już myślałam,że chce Pan zostać najstarszym samorządowcem w historii Piotrkowa......
No to się zaczęło! Choniakowi klakierzy myśleli, że są wieczni na swoich stołkach. Ich zakłamanie i perfidia osiągnęły chyba zenit. Zrobią i powiedzą wszystko, żeby utrzymać władzę. Gołym okiemwidać, że te wpisy to zorganizowana akcja ataku na PIS, radnych opozycyjnych , a najbardziej na p.Jana. Bronią się co sił-pełna mobilizacja. Fakt, że do stracenia mają dużo Bardzo się cieszę że ten ostatni nie jest już z nimi. To może być początkiem końca tego chorego układu kłamstwa, obłudy i hipokryzji. Panie Janie wielki szacunek za pana postawę. Ta struktura chorych na władzę i pieniądze kolesi musi się w końcu rozpaść. Apropo pieniędzy- widok na sesji posranego ze strachu Błaszczyńskiego (że mu mogą okroić kasę) wart jest każdych.
Dzisiaj jest 3. czerwca, więc chyba się już ta sesja odbyła, a tu cisza jak po śmierci organisty.
Panie Janku - błagam nie przechodź do PIS-u. To są ludzie niekompetentni, wprawdzie wykorzystują hasła socjalne SLD ale manipulują rzeczywistością na czele z Radnym P. Lorkiem. PIS i SLD - chyba zwariuję :(
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!