Maniek Błaszczyński straci 900 zł miesięcznie, i wreszcie przestanie rozdawać medale zasłużony dla Piotrkowa według swojego zapotrzebowania, a więc dla tylko i wyłącznie własnych korzyści. Nareszcie to się skończy.
Pozdrawiam moich sympatyków przez duże "S" i małe "s". W ostatnich dniach zostały uruchomione w mieście różne ośrodki wpływu. Ma miejsce swego rodzaju "Obrona Częstochowy.
Na tej fotce to wygląda on na takiego co to pacierza i wódki nie odmawia.stop komunie !
A Lalka był na sesji? Czy był zajęty układaniem repertuaru na wesele?
Szanowny Panie Janie,
zastanawia mnie jedna rzecz, z kim Pan chce zmieniać nasze miasto, nasz Piotrków? Co Pan chce nam mieszkańcom pokazać swoją postawą? Teraz chce Pan pracować na rzecz miasta z ludźmi opozycji... Z ludźmi, którzy potrafią burzyć, a nie budować... z ludźmi którzy najpierw z Pana drwili, a teraz widzą w Panu partnera do rozmów... Naprawdę nie widzi Pan tej obłudy? Zawsze liczyłam na Pana zdrowy rozsądek, na Pana mądrość życiową, czuje się zwyczajnie oszukana, zawiedziona.
Panie Janku!!! Pan z tym pIs-em??? Z ludźmi, którzy wyłącznie dla stołka pchali się do Rady? Z ludźmi, których wypluło wcześniej kilka innych ugrupowań? Następnm razem będą startować z "Swetru", bo tak "wiatr zawieje", bo to będzie na fali. Pan, działacz, idealista, społecznik... wiąże się z bezideowymi marionetkami... Smutne to, bo miałam o Panu inne zdanie, a teraz okazuje się, że tu idzie tylko o stołek i świecznik. Niewyobrażalnym jest dla mnie, że tak można zmienić poglądy. No chyba, że się Pan po prostu zagalopował... Przyszedł czas, by się opamiętać. Jako Pana wyborca proszę!
Drodzy radni Lorek i pani Olejnik patrzymy wam na ręce jeżeli nie wykorzystacie okazji do zmian w radzie miasta to koniec .... za dwa lata wybory !!!
Panie Dziemdziora, przykro patrzeć na to, co pan wyprawia. Iść ręka w rękę z awanturnikami z PiS i PO = Razem dla ziemi piotrkowskiej zwyczajnie nie wypada w pana wieku. Rozmieni się pan na drobne. To są ludzie, którym nie zależy na dobru tego miasta. Wpisuje się pan w ten słaby scenariusz i to niezmywalne już na zawsze do pana przylgnie. Wstyd.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!