,,Na pewno sprzedano za dużo biletów. Wielu ludzi stało - mówi uczestnik wypadku." Ja to bym raczej powiedział, że to te 5 wagonów na trasie Warszawa - Katowice zakrawa na kpinę ziom:] No Panie Grabarczyk i spółka, ludzie zaczynają ginąć, weźmieta się w końcu do roboty?
tragedia. . . nie ma dnia zeby ktos nie zginał. zle sie dzieje na tym świecie.
Wyrazy współczucia dla bliskich ofiar wypadku. Otoczmy opieką rannych pomózmy solidarnie tym którzy tego potrzebują. Należy rzetelnie zbadać przyczynę wypadku aby już nigdy się nie powtórzył. Często wracam tym pociągiem z Warszawy. Każdy z nas mógł tam być, ale to nie znaczy że mamy się na kimś mścić, wygrażać, pomawiać. Coś mi się wydaje że ludzie nie pamiętają podstawowych przykazań Bożych.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Katastrofa_kolejowa_pod_Piotrkowem_Trybunalskim
W 1967r
Pociągi się wyp...., a Grabarczyk kwiaty dostaje,to zakrawa na kpine!
Strasznie się patrzy jak człowiek w tym pociągu musiał się wycierpieć . TRAGEDIA . Byłam tam z rodzicami i szczerze powiem że chwilami to mi same łzy z oczu leciały . jakiś KOSZMAR :(
wagony były 4. to jest jakieś jedno wielkie nieporozumienie... zawsze jest tłok, zawsze wali o miejsca w tych pociągach z warszawy.
wcale ze nie było za dużo osób . ! jestem z okolicy .
; ). pociąg ekspresowy sie wykoleił i trafił na drugą osobówkę .
Bylem na miejscu faktycznie wielu ludzi rannych ale to mozliwe tory w tym miejscu raczej tez nie zaciekawe byly...Moze teraz jak juz wydazyla sie tragedia ktos sie tym zajmie ;)
Ludzie, zastanówmy się przy najbliższych wyborach na kogo oddamy głos. Jest naprawdę źle w tym naszym kraju.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!