metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ObiS ~ObiS (Gość)13.08.2011 22:55

Ponad 90 zdjęć z piątkowego zdarzenia zobaczcie! http://www.osp.moszczenica.eu/Akcje.aspx

00

kris2629 ~kris2629 (Gość)14.08.2011 09:07

"Irbis" napisał(a):
Wyjaśnij, w jaki sposób nazwa drapieżnika z rodiny kotów (inna stosowana nazwa to "pantera śnieżna") kojarzy Ci się z homoseksualizmem?????
cytat

gościu,nie będę z tobą dyskutował.Chyba ,że się zalogujesz pajacu.

Komentarz był edytowany przez autora: 14.08.2011 09:16

00

ols ~ols (Gość)14.08.2011 09:36

Uuuu kris czyzby argumentow zabraklo?:)

00

kris2629 ~kris2629 (Gość)14.08.2011 16:30

Nic nie zabrakło,po prostu wyskakuje mi tu pajac z chamskimi komentarzami i oczekuje dyskusji.
I żebym gościa znał,ale go nie znam więc nie rozumię jego agresji,może powinien się leczyć, bo widać komputer mu nie służy.

00

ols ~ols (Gość)14.08.2011 16:43

Sorry kris ale obserwując Twoją działalność tutaj, czasami mam wrażenie, że to Ty powinieneś ustawić się w kolejce do dobrego specjalisty.

00

Irbis ~Irbis (Gość)16.08.2011 09:42

"kris2629" napisał(a):
nie rozumię jego agresji

Wskaż więc agresję w moich komentarzach.
Początkowo zkrytykowałem Twoją postawę społeczną. Dlatego, że ją zademonstrowałeś.. Nawet bez widocznego związku z tematem wątku. Widać ujawnienie takiej postawy było Twoim celem. Oczywiste więc, że mogłem tę Twoja postawę skomentować. Taki jest sens pisania na forum.
Fakt, abrakło Ci argumentów, bo i żadnych argumentów nie podawałeś. Używasz "argumentów" osobistych, co gorsza pomówień.
Obraziłeś mnie wyraźnie, nazywając pajacem. Nie stosujesz się do regulaminu forum, w dodatku niekomnsekwentnie, bo sam piszesz niezalogowany. Sugestie, co do leczenia też są obraźliwe.
W sumie - kończę rozmowę z Tobą, ze względu na niesatysfakcjonujący mnie poziom rozmówcy.
Pozostałych uczestników przepraszam za zamieszanie.

00

Dziwny ~Dziwny (Gość)01.09.2011 17:39

Jak to możliwe że tym pociągiem jechał tez pan Dariusz Dz..nnik?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat