Takiemu powinno się tej mieszanki nasypać ile wlezie do torby, torbę zaszyć, i niech tak sobie chodzi.
Podać dane i adres tej osoby to pojadę osobiście ją nakarmić tą mieszanką i będę patrzył jak się wychyla z bólu.
W bloku przy kwadracie jednemu mieszkańcy też koty przeszkadzały i w piwnicy przy okienkach rozsypywal tłuczone szkła,po to aby kot który wskakiwał pezez okno,ranił sobie łapki zeskakujac na podłogę.inny z mieszkańców smołe wylewał.psycholi jest masa,a o ironię teęn od smoły sam ma w domu psy i kiedyś kota miał.debilizm
A ja mam dwa koty. I dokarmiam wszystkie bezdomne co się kreca kolo mojego bloku. Mieszkam na parterze, zanim miałem koty osobsicie wyniosłem pare szczurow z kibla ( nawet sobie tam gniazdo zrobily z mojego papieru toaletowego w rurach ) . Ale tego nie dalo się zwalczyć. Teraz moje siersciuchy wykonczyly na samym początku swojej egzystencji u mnie pare sztuk. A odkad dokarmiam tez pozostale koty , mam swiety spokoj. Skoro inni wykanczaja koty to nawet dobrze, taki szczur tez musi mieć jakiś spokoj i swoje miejsce przy boku tej osoby :)
Większość mieszkańców bloków przeprowadziła się w latach 70-tych z wiosek do miasta. Wiadomo, że wieśniak nie cierpi ani kotów ani psów. Widziałam niejednokrotnie jak wygląda buda psa i gdzie sypia kot. Pies na gnoju a kot w stodole. Debilizmem jest znęcanie się nad zwierzętami. W opisanej sytuacji trzeba zawiadomić policję i opiekunów zwierząt w schronisku. A jeżeli się komuś nie podobają koty w piwnicy to niech sam poluje na myszy i szczury. Zwierzę tak jak człowiek jeżeli zje musi się wypróżnić. Dopóki nie były zamykane okienka w klatkach schodowych nie było problemu. Mnie osobiście bardziej przeszkadzają właściciele psów które obsrywają trawniki i wszystko co się da nie wyłączając sikania na młode drzewka i krzewy ozdobne które później usychają. Weźcie się za sprzątanie po tych swoich pieskach Yorkach itp. i nie narzekajcie.
Nakarmić go tym żarciem. Oko za oko ząb za ząb prawo hammmurabiego jest sprawiedliwe.
To jakaś ściema. Kot nie zje czegoś takiego, jak na tym zdjęciu.
No chyba, że gościu dokarmiał te koty przez jakiś lejek.
http://megcodziennik.blox.pl/2008/09/Jak-dac-kotu-tabletke.html
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!