metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
GOOsciu ~GOOsciu (Gość)19.06.2015 08:01

Oczywiście to co zrobił ten człowiek jest karygodne i niedopuszczalne . Powinien ponieść kare. Z drugiej strony to osiedle to jedna wielka wylęgarnia kotów . Mam rodzine w różnych rejonach PT i nigdzie czegoś takiego nie widziałem. Na osiedlu Poprzeczna praktycznei przy kazdym bloku miseczki z mleczkiem i jedzonkiem dla kotów . Niejednokrotnie widziałem jak resztki jedzenia laduja przez okno na trawniku dla kotków.Ludzie jeżeli macie ochotę zabierzcie sobie kotki do domu , albo załóżcie dla nich schronisko jak pałacie taką miłością do tych zwierząt . Na osiedlu jest przedszkole, place zabaw . Czy ktoś pomyślał o dzieciach , o tym jakimi chorobami odzwierzęcymi mogą sie zarazić . To są koty bezpańskie nie szczepione . I nikt mi nie wmówi ze nie ma sie czego bac ze koty to łagodne zwierzeta ze krzywdy nie zrobia itp,itd. W TYM MIEJSCU APEL DO SCHRONISKA OPRÓCZ POMOCY W WYJAŚNIANIU BESTIALSKIEGO ZACHOWANIE PROSZĘ O PODJĘCIE KROKÓW W WYŁAPANIU KOTÓW I UMIESZCZENIA ICH W SCHRONISKU .beda tam bezpieczne i nikt wiecej nie zrobi im krzywdy

62

mazi 69 ~mazi 69 (Gość)17.06.2015 22:24

Nie mam nic do kotów ale jak chciałam mieć zwierzątko to sobie wzięłam do domu a nie karmienie w piwnicy i smród odchodów wydobywający się z piwnicy najedzonych kotków ,które zamiast łapać myszki leża pod balkonem i czekają co spadnie ...

101

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat