Oczywiście to co zrobił ten człowiek jest karygodne i niedopuszczalne . Powinien ponieść kare. Z drugiej strony to osiedle to jedna wielka wylęgarnia kotów . Mam rodzine w różnych rejonach PT i nigdzie czegoś takiego nie widziałem. Na osiedlu Poprzeczna praktycznei przy kazdym bloku miseczki z mleczkiem i jedzonkiem dla kotów . Niejednokrotnie widziałem jak resztki jedzenia laduja przez okno na trawniku dla kotków.Ludzie jeżeli macie ochotę zabierzcie sobie kotki do domu , albo załóżcie dla nich schronisko jak pałacie taką miłością do tych zwierząt . Na osiedlu jest przedszkole, place zabaw . Czy ktoś pomyślał o dzieciach , o tym jakimi chorobami odzwierzęcymi mogą sie zarazić . To są koty bezpańskie nie szczepione . I nikt mi nie wmówi ze nie ma sie czego bac ze koty to łagodne zwierzeta ze krzywdy nie zrobia itp,itd. W TYM MIEJSCU APEL DO SCHRONISKA OPRÓCZ POMOCY W WYJAŚNIANIU BESTIALSKIEGO ZACHOWANIE PROSZĘ O PODJĘCIE KROKÓW W WYŁAPANIU KOTÓW I UMIESZCZENIA ICH W SCHRONISKU .beda tam bezpieczne i nikt wiecej nie zrobi im krzywdy
Nie mam nic do kotów ale jak chciałam mieć zwierzątko to sobie wzięłam do domu a nie karmienie w piwnicy i smród odchodów wydobywający się z piwnicy najedzonych kotków ,które zamiast łapać myszki leża pod balkonem i czekają co spadnie ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!