Jprdl jaki psychopata. Jak można tak robic. Od razu za kraty go wsadźcie bo dalej będzie tak robil . Te biedne zwierzątka tylko cierpią . Nie dość że z biedy , i z głodu to jeszcze taki cham beszczelnie je truje a biedne to jedzą bo są głodne ;/ Z chęcią bym Cie sku... tym nakarmila.!
A dawniej hycel takie zwierzęta zabijał i dobrze było. A teraz jak to ktoś robi to macie do niego pretensje???
a teraz tak na poważnie bez nerwów prozze o jakiekolwiek informacje na temat podejrzanego który blok i klatka jak wygląda młody czy stary czy kobita...proszę o informacje w imie tych zmarłych w cierpieniu kotów , mi już nie zalezy i tak mogę się przysłużyć społeczentswu że usune takiego gada z powierzchni ziemii. pisze to na poważnie dość już mam takich informacji i to że tacy ludzie żyją koło mnie. zawsze jednego mniej.
Człowieku bez wartości i uczuć - pamiętaj to wraca jak karma - będziesz cierpiał i zwijał się w bólach.
PRZEKLINAM CIĘ .
Dziwne ,przecież polski naród to wszystko wiedzący i wścibscy sąsiedzi. Dziwne że nikt nie widzi sąsiada który często chodzi do piwnicy - ja wiem że Policji nie chce się ale dla przykładu przepytała bym wszystkich sąsiadów. NA pewno ktoś coś widział tylko nie wszyscy czytają e-Piotrków.
Dobry pomysł - pozabijać koty i cieszyć się miłym towarzystwem szczurów i myszy.
W przypadku udowodnienia winy-kara!
Zjesc to samo, tylko w wiekszej dawce!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!