Podać dane i adres tej osoby to pojadę osobiście ją nakarmić tą mieszanką i będę patrzył jak się wychyla z bólu.
Takiemu powinno się tej mieszanki nasypać ile wlezie do torby, torbę zaszyć, i niech tak sobie chodzi.
W przypadku udowodnienia winy-kara!
Zjesc to samo, tylko w wiekszej dawce!
Dobry pomysł - pozabijać koty i cieszyć się miłym towarzystwem szczurów i myszy.
Dziwne ,przecież polski naród to wszystko wiedzący i wścibscy sąsiedzi. Dziwne że nikt nie widzi sąsiada który często chodzi do piwnicy - ja wiem że Policji nie chce się ale dla przykładu przepytała bym wszystkich sąsiadów. NA pewno ktoś coś widział tylko nie wszyscy czytają e-Piotrków.
Człowieku bez wartości i uczuć - pamiętaj to wraca jak karma - będziesz cierpiał i zwijał się w bólach.
PRZEKLINAM CIĘ .
a teraz tak na poważnie bez nerwów prozze o jakiekolwiek informacje na temat podejrzanego który blok i klatka jak wygląda młody czy stary czy kobita...proszę o informacje w imie tych zmarłych w cierpieniu kotów , mi już nie zalezy i tak mogę się przysłużyć społeczentswu że usune takiego gada z powierzchni ziemii. pisze to na poważnie dość już mam takich informacji i to że tacy ludzie żyją koło mnie. zawsze jednego mniej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!