Panowie jako najstarszy wiekiem i zdolnościami zalecam rozejm.
Jak przeczytałeś to twoja sprawa ja nie czytałem i nie zamierzam.
Wow! To kandydujący na stanowisko prezydenta miasta były wieloletni funkcjonariusz niepolskiej formacji, tylko moskiewskiej Milicji Obywatelskiej, jakby nie liczyć ma już 5 głosów! Wasze 3 + 1 swój + 1 płk. mgr. Jakubowskiego! Słownie głosów: pięć.
To błąd z twojej strony. Nie jesteś więc wszechstronnie wykształcony. Ja czytałam, dlatego teraz usilnie o coś walczę, pomimo godziny pierwszej w nocy.
To jest propozycja zasługująca na rozważenie. Ale dopiero po 21 listopada.
Chamowate pomówienia nie ujdą płazem. Co tu ma kultura do tego, bo inteligencja to już zupełnie nic. A odpowiedź i tak kulturalna na taką podłą zaczepkę.
Ale u nich to jest normalnie przyjęte już w samej linii programowej.
Chamstwo w życiu należy zwalczać godnościom i kulturom osobistom!
Oj, dużo tego tu na forum napisane, trochę czasu zajęła mi lektura tej masy wpisów, ale cóż wniosek jest tylko jeden.
Pomówiono bezkarnie kogoś anonimowo, zza krzaka, nawet nie bardzo wiem kogo, ale jakiegoś kandydata z listy RiG-u i "jednawodka" ma rację w tym co pisze i poprzednicy też słusznie w obronie tego kogoś występowali.
Mnie tym bardziej przykro, bo sama też zdecydowanie jestem za p. Mazurem i na niego oddamy z rodziną nasze głosy.
oj żeby Cie kiedys życie nie zweryfikowało.
Chojniak robi wszystko aby pokazać ze on jest dobrym wujkiem a źli niszczą jego banery. A baner zdjął właściciel posesji i nie uszkodził go. Przy zdejmowaniu baneru nie brał nikt z kandydatów do rady miasta ani członek żadnego sztabu wyborczego. Chojniak teraz chce wykorzystać fakt ze powiesił baner bez zgody właściciela i podaje się za pokrzywdzonego. Myślę ze wywiera teraz naciski na organy ścigania i media aby całą tą sprawę nagłaśniały. TONĄCY BRZYTWY SIĘ CHWYTA!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!